SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Enköpings SK Gymnastikförening
Gymnastik & Parkour
Parkour Svart

Vi tränar i Enahallen i Enköping, på torsdagar 18.00-19.30

 
Höstterminen 2021 drar igång 9/9

 

Denna gruppen är full och vill man testa på parkour så behöver man ställa sig i kö till parkour Grön, vilket ni gör enkelt här på hemsidan.

Ledare för gruppen är; Kent Sundlöf, Jonathan Lind, Peter Bodolai, Markus Österberg  och Caroline Häll Pettersson

 

Kontaktpersoner:

Terminsavslutning
2022-04-04 10:27

På torsdag 7/4 har vi sista träningen för den här terminen.

Föräldrar är välkomna att titta på träningen.

 

Hälsningar

// Alla ledare genom Caroline

Parkouren börjar 13 januari
2022-01-04 16:49

Välkomna till Enköpings SK Gymnastikförening Parkour Svart.

Vi tränar i Enahallen på torsdagar kl. 18.00-19.30.

Terminsstart är vecka 2, den 13 januari.

 

Lämning och hämtning sker utanför hallen. Vi ledare kommer att möta upp barnen i dörren, detta kommer ske ca 5 minuter innan träningen börjar. Ingen gymnast släpps in i hallen innan dess och anhöriga släpps inte in i hallen alls. 

Barnen ska vara ombytta och redo för träning – dvs hår uppsatt och smycken avtagna.

Vi kommer efter träningen, släppa iväg barnen i omgångar, även det för att minska trängseln i omklädningsrummen. Några kan därför komma ut utanför hallen strax innan vi slutar och några strax efter.

 

Vet man att man kommer sent en träning, vänligen meddela det till ledare Caroline Häll Pettersson via SMS; 070-409 88 47

Du behöver inte sjukanmäla barnet vid enstaka tillfällen. Kommer barnet vara borta mer än tre veckor i rad måste du meddela det till huvudledaren så att barnet behåller sin plats i gruppen. Om barnet inte vill fortsätta med parkour vill vi att du meddelar detta så snart som möjligt så att de barn som står i kö får möjligheten att vara med istället. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen.

 

För att ingen ska komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen har föreningen ett antal regler. Informera barnen om dessa regler innan ni kommer till hallen så de är väl förberedda när de kommer till träningen.

  • Långt hår ska vara uppsatt.
  • Vi använder inte klockor och smycken som halsband, armband, ringar och örhängen på träningen. Örhängen kan tejpas av förälder/ vårdnadshavare. Ledarna har inte möjlighet att hjälpa till med tejpning.
  • Barnen ska vara barfota.

Vi har en hemsida och Facebooksida där vi ibland publicerar bilder. Om det är något barn som INTE får synas på bild måste ni meddela det till huvudledaren.

 

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

Du får även gärna höra av dig om det är något speciellt vi behöver veta om ditt barn - om det t ex finns allergier eller andra saker som det kan vara viktigt att vi känner till.

 

Vi ser fram emot en härlig vårtermin med massor av parkour. Vår plan är alltid att barnen ska få en allsidig och varierande träning av de motoriska färdigheterna - och allt på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är målet!

 

Hälsningar alla ledare genom Caroline 

 

PS Logga gärna in och kontrollera uppgifterna på ditt barn. Det är viktigt att all info stämmer om vi skulle behöva nå dig. Om ni är två vårdnadshavare - lägg gärna in bådas uppgifter. DS

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Enköpings SK Gymnastikförening, 13/04 15:47 
Enköpings SK Gymnastikförening, 10/02 08:36 
Enköpings SK Gymnastikförening, 27/01 10:40 
Enköpings SK Gymnastikförening, 13/12 21:35 
Enköpings SK Gymnastikförening, 21/11 10:00 
Enköpings SK Gymnastikförening, 09/09 18:06