SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Enköpings SK Gymnastikförening
Gymnastik & Parkour
Trupp Röd

Trupp Röd är en trupp-grupp som består av 25 gymnaster födda 2012 och 2013. Vi tränar två gånger i veckan i Enahallen i Enköping:

Måndagar kl 17.15-18.45
Onsdagar kl 17.30-19.00
 
Vi använder entré nr 3, dvs den längst från skolan, och där är det högra omklädningsrummet vårt. Koden till entrén skickades ut på mejl 15 okt.

 

För att träna med Trupp Röd behöver du först gå minst en termin i någon av våra basgrupper. Du ska också ha en hög träningsnärvaro samt vilja delta i alla våra evenemang, det vill säga tävlingar (alla tre grenar) och uppvisningar.
 
Följ oss gärna på instagram: eskgf.trupprod (skicka ett mejl till Malin om du inte blir "bekräftad" efter att du klickat på "följ"). Om din gymnast INTE vill/får vara med på bild i våra sociala kanaler kontakta oss via mejl.

Ledare för Trupp Röd är Jenny Ahlström, Sandra Hägg, Clara Pettersson, Jenny Widmark, Therese Holgersson, Jessica Hallgren, Nellie Albertsson och Malin Ståhl.

 

Kontaktpersoner:

Jenny Ahlström (jenny.ahlstrom@telia.com)

Malin Ståhl (malin_0925@hotmail.com)

Terminen närmar sig sitt slut
2021-12-01 07:34

Men innan dess har vi en massa roliga saker kvar att göra! 😊 Vi påminner först och främst om lägret på lördag (och träningen ikväll så klart). Om ni har frågor eller funderingar kring lägret, mejla Malin.

 

Vecka 49 tränar vi som vanligt. Vecka 50 är vår sista träningsvecka för året och då har vi tänkt oss att göra så här:
 
På måndagen 13/12 vill vi bjuda in vårdnadshavare att komma och titta på vår träning. Det är alltså ingen uppvisning, utan en vanlig träning för de som kanske är lite nyfikna på vad vi pysslar med. Vi kommer att ha skiljeväggen stängd så vi har halva hallen för oss själva, men eftersom vi inte vill vara för många, för att alla ska kunna hålla avstånd, gäller max två vuxna besökare per gymnast (plus eventuella syskon).
 
På onsdagen 15/12 har vi vår sista träning för terminen, och vi tänkte köra en kortare träning och sen avsluta med fika. Försök håll det hemligt för gymnasterna att vi ska fika! 😊 Meddela gärna Malin omgående om din gymnast har några födoämnesallergier eller -överkänsligheter vi behöver ta hänsyn till när vi bakar. 

Vänliga hälsningar
Alla ledare gm Malin
Höstlov + läger
2021-10-28 07:39

Hej!

 

Vi påminner om att vi inte tränar på höstlovet.

 

Ni har nu även fått info och betalningslänk till vårt dagläger via mejl, för äntligen är det dags för läger! 😊 Vi har bokat Enahallen 4/12 och tränar 9.30-13.30.


Vi kommer att ta paus för att äta för lunchmatsäck, som gymnasterna tar med själva, men vi har inte tillgång till kylskåp, mikro, bestick etc så kom ihåg att packa med bestick och likaså en vattenflaska! En extra frukt och/eller annat som är lätt att få i sig, kan också vara bra för att hålla energin uppe under timmarna i hallen. OBS! Inga nötter, inget godis, ingen läsk.

Lägret kostar 100 kr (SportAdmins administrationsavgift tillkommer).

Ha ett fint höstlov!

 

Vänliga hälsningar

Alla ledare gm Malin

Tack, höstlov & hemmaläger
2021-10-24 17:18

Tusen tack till alla gymnaster och vårdnadshavare för i igår! Det var jätteroligt att vara på vår första tävling och vi ledare är sååå stolta över våra fantastiska gymnaster! 

 
Nu tränar vi som vanligt veckan som kommer, men tar därefter ett uppehåll på höstlovet (dvs 1/11 och 3/11). Vi kommer fortsätta att köra uppvärmning inomhus nu, fram tills det blir lite varmare i vår igen.
 
Slutligen vill vi bjuda in till vårt första hemmaläger: 4/12 kl 9.30-13.30 i Enahallen. Mer info kommer, men boka gärna in det i kalendern redan nu.  

Vänliga hälsningar
Alla ledare gm Malin
Diverse info
2021-10-07 06:51

Hej!

 
Vi har fått frågor om vilka leggings som gäller till tävlingen och det är alltså dessa:
Lägg gärna ett extrapar i gympaväskan, då det händer att de går sönder. (På uppvisningen i våras var det inte bara en som hade sönder sina innan vi drog igång. ☺️)
 
Vad gäller uppvärmning kommer vi att köra det inomhus nu fram till tävlingen, för att få så mycket tid som möjligt till att träna på våra tävlingsvarv. Ibland sitter de klockrent, ibland lite mindre bra, så vi behöver nöta på dem de fyra träningar som är kvar nu. 😊
 
Inför tävlingen skulle vi behöva veta hur många som behöver hjälp med flätor och vädjar igen om hjälp med detta. Så mejla Malin (malin_0925@hotmail.com) om din gymnast behöver hjälp med flätor eller om du kan hjälpa oss att fläta på plats.
 
Några av er har mejlat om att er gymnast ska vara med på tävlingen, och det är förstås jätteroligt att de kommer att vara med, men vi ber er som gjort det att även klicka på länken i anmälningsmejlet och bocka i rätt alternativ. "Svara på kallelsen på webben" står det i mejlet, om ni inte laddar ned SportAdmins medlemsapp och svarar på kallelsen där.
 
Slutligen vill vi också tipsa om att spara Trupp Röds sida som favorit: https://enkopingsskgf.sportadmin.se/start/?ID=295763. Här finns alla våra nyheter och man kan lätt scrolla nedåt till någon gammal nyhet om man behöver läsa den igen (t ex vad som gäller inför tävlingen).
 
Vänliga hälsningar
Alla ledare gm Malin 
Information inför tävling 23 okt
2021-10-02 08:59

Nu har vi fått mer info inför SMKG-cupen! Vi tävlar på lördagen, dvs 23 oktober. Vi kommer att skicka ut en kallelse till alla gymnaster som vi ber er att svara på så snart som möjligt. Givetvis hoppas vi att alla kan vara med!

 

Hålltider för dagen:

  • Kl 08.00 samling utanför Steningehöjdens Sporthall på Flottviksvägen 6 i Steningehöjden.
  • Kl 09.10 och 09.35 förträning (förträning innebär att vi tränar på våra tävlingsvarv, för att känna in just denna halls redskap)
  • Kl 10.00 defilering (presentation av de tävlande lagen) direkt följt av tävlingsstart
  • Kl 12.00 prisutdelning

Vid samlingen ska gymnasterna vara klädda i tävlingsleggings (enligt tidigare utskick), tröja och överdragskläder, t ex någon form av overall eller tröja med dragkedja som går lätt att ta av och på och som inte behöver dras över huvudet (då det kan förstöra håret) och ett par överdragsbyxor. Dessa behöver gymnasterna ha på sig mellan grenarna så att de inte blir kalla. Vi rekommenderar kläder i föreningens färger om det går, dvs svart eller grönt. Gymnasterna ska även ha svarta trosor av bikinimodell, som inte syns utanför dräkterna. Eventuella sport-toppar får inte ha sk brottarrygg, då de inte får synas utanför dräkterna. Dräkter lånar vi av föreningen och de delas ut på plats. (Killarna i truppen får ett separat utskick om kläder.)

 

Vid samlingen ska gymnasterna vara fria från smycken, nagellack, smink, tatueringar eller annat som de kan ha ritat på kroppen. Tejpning av smycken är inte tillåten. Eventuella tejpningar eller skydd för leder (knäskydd, fotledsskydd) ska vara i hudfärg eller kunna döljas ordentligt under kläderna. Gymnaster med långt hår ska även ha håret uppsatt i två inbakade flätor med svarta gummisnoddar. Spreja dem ordentligt och sedan lite till. 😊 Eventuella hårspännen ska vara svarta eller i samma färg som håret. 

 

För er som inte kan göra inbakade flätor så fixar vi det på plats, se bara till att ditt barn har borstat hår samt har hårborste, snoddar och hårsprej med sig. För er som kan fläta vill vi gärna ha hjälp att fläta på plats i omklädningsrummet, eftersom några ledare även måste gå på ledarmöte innan förträningen börjar. Anmäl till Malin om du kan vara behjälplig med att fläta.

 

Se till att gymnasterna får i sig ordentlig frukost. Sedan är det bra om de har med sig ordentligt mellanmål för att hålla orken och energin uppe. Inga nötter och inget godis! Helst inget kladdigt, såsom drickyoghurt. Gymnasterna bör inte ha med sig värdesaker, som telefoner, då vi inte kan ansvara för dem och vi kommer att dela omklädningsrum med andra. 

 

Packlista:

Extra tävlingsleggings 

Svarta strumpor

Extra svarta hårsnoddar

Hårsprej

Vattenflaska

Mellanmål (ej nötter eller godis), t ex frukt och smörgås

 

I den klass vi kommer att tävla i, regionnian, utses inga vinnare, utan vi ledare kommer att få omdömen med oss hem, och alla får en deltagarmedalj. Efter prisutdelningen samlas vi i omklädningsrummet där vi lämnar dräkterna och säger hejdå. 

 

Arrangören låter hälsa att fika, toast, korv med bröd och hamburgare kommer att finnas till försäljning. Entréavgiften är 75 kr för alla över 15 år, och 30 kr för alla barn i åldern 2-15 år. Betalning sker företrädesvis med Swish. Det är begränsat med parkeringar vid Steningehöjdens sporthall. Ytterligare parkeringar finns nere vid stora vägen 263 och Steningehöjdens förskola Pysslingen på Stensträngsvägen 1.

 

Om någon gymnast är sjuk på tävlingsdagen eller om det händer något akut som vi ledare behöver veta direkt går det bra att mejla malin_0925@hotmail.com.

 

Vid frågor eller funderingar, hör av er till Malin.

 

Vi ser fram emot vår första tävling, och hoppas att få se och höra många av er på läktaren! Sitt gärna tillsammans och heja på ESK! 😊

 

Vänliga hälsningar

Alla ledare gm Malin

Kommande aktiviteter
Träning, Enahallen, 06/12 17:15
Träning, Enahallen, 08/12 17:30
Träning, Enahallen, 13/12 17:15
Träning, Enahallen, 15/12 17:30
Nyheter från föreningen
Enköpings SK Gymnastikförening, 21/11 10:00 
Enköpings SK Gymnastikförening, 09/09 18:06 
Enköpings SK Gymnastikförening, 24/08 09:22 
Enköpings SK Gymnastikförening, 22/08 10:21 
Enköpings SK Gymnastikförening, 21/08 19:13 
Enköpings SK Gymnastikförening, 07/07 07:00