SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Enköpings SK Gymnastikförening
Gymnastik & Parkour
Trupp Röd

Trupp Röd är en trupp som består av 30 gymnaster födda 2012 och 2013. Vi tränar två gånger i veckan i Enahallen i Enköping:

Måndagar kl 17.15-18.45
Onsdagar kl 17.30-19.00
Prenumerera gärna på vår kalender här på sidan.
 
Vi använder entré nr 3, dvs den längst från skolan, och där är det högra omklädningsrummet vårt.

 

För att träna med Trupp Röd behöver du först gå minst en termin i någon av våra basgrupper. Du ska också ha en hög träningsnärvaro samt vilja delta i alla våra evenemang, det vill säga tävlingar (alla tre grenar) och uppvisningar.
 
Följ oss gärna på instagram: eskgf.trupprod (skicka ett mejl till Malin om du inte blir "bekräftad" efter att du klickat på "följ"). Om din gymnast INTE vill/får vara med på bild i våra sociala kanaler kontakta oss via mejl.

Ledare för Trupp Röd är Jenny Ahlström, Sandra Hägg, Clara Pettersson, Jenny Widmark, Therese Holgersson, Jessica Hallgren, Nellie Albertsson och Malin Ståhl.

 

Kontaktpersoner/huvudledare är:

Jenny Ahlström (jenny.ahlstrom@telia.com)

Malin Ståhl (malin_0925@hotmail.com)

Terminen närmar sig sitt slut
2022-05-15 22:06
Hej!
 
Terminen närmar sig sitt slut och vi har bara fyra träningar kvar nu. 25 maj är vårt sista tillfälle och vi tänkte, liksom tidigare, avsluta terminen med en lite kortare träning och därefter fika. Melja malin_0925@hotmail.com omgående om din gymnast har någon födoämnesallergi eller -intolerans vi behöver ta hänsyn till. (Senast hade vi gymnaster som precis när vi plockade fram fikat berättade om saker de inte kunde äta, och tyvärr hade vi ju ingen möjlighet att på plats erbjuda anpassade alternativ till dem.) Om nån vill baka till 30 glada gymnaster, tar vi så klart tacksamt emot hjälp. 😊
 
Efter 25 maj tar vi sommarlov från gymnastiken och startar sedan upp verksamheten vecka 34 igen. Vi har inte fått våra träningstider ännu, men som det ser ut fortsätter vi måndagar och onsdagar i alla fall. Alla som tränat med oss under våren har en garanterad plats i truppen och mejl om återanmälan, med betalningslänk, brukar skickas ut i början av juli.
 
Jag vill redan nu passa på att informera om att vi troligen kommer att åka till VGF-hallen i Västerås igen 17 september. Vi ställde ju frågan sist vi var där om gymnasterna ville åka dit igen, och de svarade med ett rungande ”JAAA!!!”. 😊
 
Slutligen vill jag och Jenny Ahlström tacka för oss – för våra två år som huvudledare. Vi blir kvar som ledare, men lämnar huvudledaransvaret vidare till Jenny Widmark och Clara Pettersson till hösten. Deras kontaktuppgifter kommer att finnas under Kontaktuppgifter här på sidan.
 
Vänliga hälsningar
Alla ledare gm Malin
 

 

Alice-cupen, Nykvarn 7 maj
2022-04-26 21:59
Hej!
 
Stort tack för igår! Vi ledare är så stolta över våra stjärnor! 
 
Vi laddar nu om för nästa ”äventyr” och här kommer massa information inför tävlingen i Furuborgshallen i Nykvarn 7 maj.
 
Vi kommer att samlas på parkeringen kl 16.45, därefter gäller:
17:15 Förträning
18:25 Defilering 
18:30 Tävlingsstart
20:00 Prisutdelning 
20:15 Slut

Vi kommer tävla i en gren i taget, vi startar med fristående, sen matta och sist hopp.
 
Vid samlingen ska gymnasterna ha på sig sina fina sponsortröjor och svarta tävlingsleggings (https://www.lindex.com/se/p/6621931-80-svart-leggings ) med svarta trosor av bikinimodell under (alt svarta shorts med svarta kalsonger under). Dräkter lånar vi av föreningen och dem får gymnasterna på plats. Om någon behöver ha sporttopp, får den inte ha sk brottarrygg då dräkterna är v-ringade både fram och bak. Gymnasterna får gärna ha överdragskläder att ha mellan uppvärmning, förträning och tävlingens olika grenar, så de inte blir kalla. Vid samlingen ska gymnasterna vara fria från smycken, nagellack, smink, tatueringar eller annat som de kan ha ritat på kroppen. Eventuella tejpningar eller skydd för leder (knäskydd, fotledsskydd) ska vara i hudfärg eller kunna döljas ordentligt under kläderna. Gymnaster med långt hår ska även ha håret uppsatt i två inbakade flätor med svarta hårsnoddar. Spreja dem ordentligt och sedan lite till. 😊 Eventuella hårspännen/hårnålar ska vara svarta eller i samma färg som håret. (Om någon inte kan fläta innan samling, behöver vi veta det i förväg.)
 

Packlista:

  • Tävlingsleggings (dvs gärna ett par extra)
  • Svarta strumpor
  • Extra svarta hårsnoddar + hårspännen
  • Hårsprej
  • Vattenflaska
  • Mellanmål (ej nötter eller godis), t ex frukt och smörgås

Lämna värdesaker hemma! Vi kan inte ansvara för dem och vi kan komma att behöva dela omklädningsrum med andra. 

 

Efter prisutdelningen samlas vi i omklädningsrummet där vi lämnar dräkterna och säger hej då. 

 

Om någon gymnast är sjuk på tävlingsdagen eller om det händer något akut som vi ledare behöver veta direkt går det bra att mejla malin_0925@hotmail.com.

 

Arrangören låter hälsa att i entrén tar de både Swish och kontanter. Entrépris: 70 kr (vuxna från 15 år) och 35 kr (barn 3-14 år). 

 

Publiken hänvisas till läktaren, foajén samt på kortsidan av hallen på våning 2. I cafeterian säljs bland annat korv, toast, fika, dryck, godis mm. I cafeterian betalar man med kort eller Swish.

 

Det finns parkeringsplatser i anslutning till hallen. Adressen är Furuborgshallen 155 32 Nykvarn. Med bil tag avfarten mot Nykvarn, kör sedan första höger i rondellen och följ därefter vägen fram tills det stora vattentornet där tas höger. Följ sedan Trädgårdsvägen fram till Furuborgshallen.

 

Vid frågor eller funderingar, hör av er till Malin.

 

Vi ser fram emot vår andra tävling, och hoppas att få se och höra många av er i publiken! Sitt gärna tillsammans och heja på ESK! 😊

 

Vänliga hälsningar

Alla ledare gm Malin

Uppvärmning utomhus + påminnelse om 25/4
2022-04-15 11:30

Från och med nästa vecka kommer vi att köra uppvärmning utomhus, så kom ihåg gympaskor och kläder efter väder. Både skor och kläder bör vara sådana som är sköna att springa i. Efter uppvärmningen går vi in och fortsätter träningen. 

 
På måndag 25/4 är det dags för vår uppvisningstävling, enligt tidigare info. Vi påminner om att vi vill att gymnasterna kommer senast kl 17.15, att de har sina svarta trosor av bikinimodell samt tävlingsleggings (https://www.lindex.com/se/p/6621931-80-svart-leggings) på sig och att de har håret uppsatt i en vanlig fläta (ej inbakad) med svart hårsnodd och ev svarta hårspännen. Om håret är för kort för att fläta, sätt upp det i en tofs. Kom ihåg att gymnasterna behöver att ta av sig alla smycken, ta bort nagellack, tatueringar och annat de kan ha ritat på kroppen, precis som vid tidigare tävling/uppvisning.
 
Uppvisningstävlingen börjar kl 18 och beräknas hålla på till 19.30. Entrén 50 kr/person gäller alla över 12 år och betalas med Swish. Planeringsgruppen hälsar att vårdnadshavare, syskon samt max två personer till per gymnast är välkomna. Kom ihåg att området runt Enahallen är bilfritt och att närmaste parkering finns vid Enavallen.
 
Vi vill passa på att önska er alla en riktigt fin påskhelg! Vi tar nu lite lov och tränar inte på annandag påsk.
 
Vänliga hälsningar
Alla ledare gm Malin
 
 
 
 

 

Alice-cupen, Nykvarn 7 maj - hålltider
2022-04-12 07:06
Hej!
 
Nu har vi fått hålltider för tävlingen i Furuborgshallen i Nykvarn 7 maj.
 
Vi samlas på parkeringen kl 16:45, därefter gäller:
17:15 Förträning
18:25 Defilering
18:30 Tävlingsstart
20:00 Prisutdelning 
20:15 Slut

Vi kommer tävla i en gren i taget, vi startar med fristående, sen matta och sist hopp.
 
Mer info kommer närmare tävlingen.
 
Vänliga hälsningar
Alla ledare gm Malin
Extraträning + påsklov
2022-04-06 07:48

Hej!

 

Här kommer en påminnelse om vår extra friståendeträning på söndag 10/4 kl 11.30-13.30. Ta gärna med en frukt och vattenflaska.

 

Som ni kanske sett i kalendern, tränar vi som vanligt på påsklovet, utom måndag 18/4 som ju är Annandag Påsk.

 

Det vore jättebra att redan nu börja tänka på att försöka med hög träningsnärvaro så vi hinner sätta allt till tävlingen. Det börjar närma sig nu och vi är jättetaggade! 😊 Som vanligt – skicka ett sms till Jessica vid frånvaro 0702777726.

 

Vänliga hälsningar

Alla ledare genom Malin

Kommande aktiviteter
Träning, Enahallen, 23/05 17:15
Träning, Enahallen, 25/05 17:30
Nyheter från föreningen
Enköpings SK Gymnastikförening, 13/04 15:47 
Enköpings SK Gymnastikförening, 10/02 08:36 
Enköpings SK Gymnastikförening, 27/01 10:40 
Enköpings SK Gymnastikförening, 13/12 21:35 
Enköpings SK Gymnastikförening, 21/11 10:00 
Enköpings SK Gymnastikförening, 09/09 18:06