Bas
Basgymnastik 14/15, måndagar Bergvretenhallen
I gruppen välkomnar vi barn födda 2014 och 2015.
Vi tränar på måndagar kl 17.00 - 17.50 i Bergvretenhallen i den del som är närmast parkeringen.
Gymnastiken börjar vecka 36.

Ledare i gruppen är: Vera Ståhl, Anna Alterteg, Caroline Resenius, Jenny Englund och Hannah Ejnersten

Se mer om vad basgymnastik innebär under fliken Basgymnastik.

Kontaktperson är huvudledare Hannah Ejnersten, ejnersten@hotmail.com
Nya rutiner vid lämning och hämtning.
2021-10-26 06:20

Från och med nästa vecka kommer vårdnadshavare tillsammans med deltagarna att kunna gå in i omklädningsrummet. Där ser ni till att dem är ombyttta och har tvättat händerna när klockan är 17.00, då öppnar vi ledare upp dörren in till hallen och barnen är välkomna in. Vi ledare är på plats från 16.40 och då får ni börja gå in i omklädningsrummet. Ni får även sitta kvar inne i omklädningsrummet (med avstånd) under vår gymnastiktid men dörren in till hallen ska vara stängd under vår träning. Man behöver en kod för att komma in i hallen, den skickar jag ut till er i ett Mail.

När vi avslutar vår träning 17.50 så förväntar vi oss att ni är där och tar emot deltagarna. Vi kommer att nämna för deltagarna att ingen får lämna omklädningsrummet om inte en vuxen är där och möter dem.

Dörren in till omklädningsrummet är låst och ni vuxna får inte släppa ut andra barn.

Ni har ansvar för deltagarna fram till 17.00 när vår gymnastik börjar och igen sen när vi slutar 17.50.

Har ni frågor angående detta eller något annat går de bra att maila ejnersten@hotmail.com

Hälsningar Alla Ledare

genom Hannah

Höstlov
2021-10-25 11:10

Hej.

Vi kommer att ha träning som vanligt på hörstlovet den 1/11.

/Alla ledare

2021-09-20 20:07

Hej.

Nu har vi haft vår tredje träning för terminen och vi tillsammans med alla barnen har de superbra inne i hallen. En härlig grupp med mycket spring i benen.

Påminner om att håret skall vara uppsatt och att vi lämnar smyckena hemma ev att man har tejpat örhängen. Vi ser helst att man är barfota, gympaskor är inget vi rekommenderar.

Vi öppnar dörren in i hallen ca 16.50 och stänger igen 17.00 när gymnastiken börjar, blir man sen kan man sms till Hannah 073-97 80 998

Under höstlovet kommer vi att ha träning som vanligt och sista träningen är den 29/11.

Tyvärr har vi ingen luciauppvisning för hela föreningen detta år.

Har ni frågor är ni välkomna till dörren när vi släpper in/ut barnen eller så går det bra att maila till Hannah ejnersten@hotmail.com

// Alla ledare, genom Hannah

Välkommen på gymnastik 6 september
2021-08-25 22:19

Välkomna till Enköpings SK Gymnastikförenings gymnastikgrupp för barn födda 2014/15
Vi tränar i Bergvretshallen på måndagar kl.17.00-17.50, den första dörren på långsidan.
Terminsstart är vecka 36, den 6 september.

Lämning och hämtning sker utanför hallen. Vi ledare kommer att möta upp barnen i dörren, detta kommer att ske ca 10 minuter innan träningen startar. Ingen gymnast släpps in i hallen innan dess och anhöriga släpps inte in i hallen alls.

Vi kommer att släppa in några barn i taget, för att slippa trängsel i omklädningsrummen. Barnen ska vara ombytta och redo för träning – dvs hår uppsatt och smycken avtagna.

Vi kommer efter träningen, släppa iväg barnen i omgångar, även det för att minska trängseln i omklädningsrummen. Några kan därför komma ut utanför hallen strax innan vi slutar och några strax efter.

Vet man att man kommer sent en träning, vänligen meddela det till ledare Hannah via SMS; 073-9780998

Du behöver inte sjukanmäla barnet vid enstaka tillfällen. Kommer barnet vara borta mer än tre veckor i rad måste du meddela det till huvudledaren så att barnet behåller sin plats i gruppen. Om barnet inte vill fortsätta med gymnastiken vill vi att du meddelar detta så snart som möjligt så att de barn som står i kö får möjligheten att vara med istället. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen.

För att ingen ska komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen har föreningen ett antal regler. Informera barnen om dessa regler innan ni kommer till hallen så de är väl förberedda när de kommer till träningen.

• Vi använder inte klockor och smycken som halsband, armband, ringar och örhängen på träningen. Örhängen kan tejpas hemma, detta görs ej av ledare.

Vi har en hemsida och Facebooksida där vi ibland publicerar bilder. Om det är något barn som INTE får synas på bild måste ni meddela det till huvudledaren.

Du får även gärna höra av dig om det är något speciellt vi behöver veta om ditt barn - om det t ex finns allergier eller andra saker som det kan vara viktigt att vi känner till.

Vi ser fram emot en härlig hösttermin med massor av gymnastik. Vår plan är alltid att barnen ska få en allsidig och varierande träning av de motoriska färdigheterna - och allt på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är målet!

Hälsningar alla ledare genom Hannah som nås på 073-9780998