Bas
Basgymnastik 13/14, måndagar Bergvretenhallen
I gruppen välkomnar vi barn födda 2013 och 2014.
Vi tränar på måndagar kl 17.00 - 17.50 i Bergvretenhallen i den del som är närmast parkeringen.
Gymnastiken börjar vecka 6.
Huvudledare är Hannah Ejnersten.
Se mer om vad basgymnastik innebär under fliken Basgymnastik.
Terminsavslutning
2021-05-06 11:35

Hej på er alla glada barn och föräldrar.

På måndag den 10/5 har vi vår sista träning för denna termin och vi vill tacka för oss, vi har haft en väldigt givande termin med alla gympabarn.

Tyvärr är ju läget som det är och vi kan inte ha någon uppvisning som vi brukar. Men vi kommer att öppna upp nödutgångsdörren som är på kortsidan mot parkeringen. Där får ni chansen att kika på vad dem har lärt sig under året. Vi öppnar upp efter samlingen ca 17.05 och har den öppen till avslutning 17.45. Där får ni själva ta ansvar att hålla avstånd till varandra och visa hänsyn så att alla som vill får möjlighet att titta in.

Hur hösten ser ut kommer de mer info om senare.

Hälsningar Anna, Emma, Elin, Vera och Hannah

genom Hannah

Lov!
2021-03-17 06:35

På påsklovet den 29/3 har vi träning som vanligt, men annandag påsk den 5/4 är gymnastiken inställd!

En liten påminnelse om att alla ska ha uppsatthår, lämnat smycken hemma, vattenflaskan får följa med och när man tränar gymnastik är det bäst att vara barfota.

Är man borta fler än två gång så vore det snällt om ni skickade ett mail alt ett sms.

ejnersten@hotmail.com

Med vänlig hälsning, Alla ledare genom Hannah

Sportlov!
2021-02-16 21:07
Då vi precis har börjat terminen så kommer vi att ha gymnastik som vanligt nästa vecka.

Med vänlig hälsning, Alla ledare genom Hanna
Härligt att vara igång igen!
2021-02-15 07:23
Hej på er!

Så roligt att vi är igång med gymnastiken igen.
Till en början övar vi på mycket basövningar där vi och barnen kan hålla ett bra avstånd.
Påminn gärna hemma om att hålla just avstånd till alla, det är ok att ha med sig vattenflaska, men man dricker endast ur sin egna.
Sen en påminnelse om att håret ska vara uppsatt, alla smycken ska lämnas hemma (vi ansvarar inte för detta) och vi rekommenderar att man är barfota.

Ha en fin dag så syns vi ikväll, vi öppnar dörren ca 16.45 och stänger igen 16.59. Vet man att man blir sen så går det bra att smsa Hannah 0739780998

Med vänlig hälsning, Alla ledare genom Hannah
Vårterminen 2021
2021-01-27 09:10

Välkomna till Enköpings SK Gymnastikförening basgymnastik för barn födda 2013/14!
Vi håller till i Bergvretenhallen, i delen närmast parkeringen.
Vi tränar på måndagar 17.00-17.50.
Terminsstart är v 6, det vill säga 8 februari.

Vi har vidtagit åtgärder när det kommer till Covid.

En ny regel som berör oss som förening är ett maxantal per hall då varje deltagare skall ha 10kvm yta var. Vilket vi har tagit hänsyn till och hallarna vi är i rymmer fler än vad vi är per tillfälle. Det kan bli så att man får vänta ett tag innan man kommer in i omklädningsrummen då samma regler gäller där.

Alla gymnaster får vänta utanför till vi ledare öppnar dörren vilket är ca 16.45. Då slussas alla gymnaster in, hänger av sig ytterkläder och tvättar händer. Ledare kommer att hjälpa till. Alla vuxna får snällt vänta utanför hallen.

När vi sedan har avslutat träningen så skall alla gymnaster hämtas upp vid dörren utanför hallen.

Vi ber er respektera dessa regler och informera gärna barnen redan nu så det inte blir något nytt för dem!

Vi och ni följer naturligtvis våra regler kring Covid-19 och om ni följer denna länk så kan ni läsa dem igen https://enkopingsskgf.sportadmin.se/nyheter/?ID=143625&NID=715909

En avi med anmälning och betalning kommer skickas ut separat till er, innan veckan är slut.

Vet ni om att ni blir sena till ett träningstillfälle så meddela oss detta innan 17.00 varje måndag, Det går då bra att skicka ett sms till Hannah, 0739780998.

Vi ser fram emot en härlig vårtermin med massor av gymnastik. Vår tanke är alltid att barnen ska få en allsidig och varierande träning av de motoriska färdigheterna - och allt på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är målet!

Viktig information till alla barn och föräldrar:

För att ingen ska komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen har föreningen ett antal regler. Prata med ditt barn om vikten av de här sakerna så att hen får en förståelse för vad de innebär.

·       Långt hår ska vara uppsatt.

·       Vi använder inte smycken som halsband, armband, ringar och örhängen på träningen.

·       Barnen ska bära sockiplast/mockasiner eller vara barfota.

·       Du behöver inte sjukanmäla ditt barn vid enstaka tillfällen. Kommer barnet vara borta mer än tre veckor i rad måste du meddela det till huvudledaren så att barnet behåller sin plats i gruppen.

·       Om ditt barn inte vill fortsätta med gymnastiken vill vi att du meddelar detta så snart som möjligt så att de barn som står i kö får möjligheten att vara med istället. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor! Du får även gärna höra av dig om det är något speciellt vi behöver veta om ditt barn - om det t ex finns allergier eller andra saker som det kan vara viktigt att vi känner till. Huvudledare Hannah nås på mail ejnersten@hotmail.com.

Återigen - varmt välkomna!

Enköpings SK Gymnastikförening, 09/03 03-09