Bas
Basgymnastik för barn födda 2011 och 2012
I gruppen välkomnar vi barn som är födda 2011 och 2012.
Vi tränar i främre delen av Bergvretenhallen på måndagar mellan klockan 18.00-18.50.
Träningen börjar vecka 6.
Huvudledare är Åsa Österman
Se mer vad basgymnastik innebär under fliken Bas.

10 maj - terminsavslut för gymnastiken
2021-05-07 08:41

Hej,

Kom ihåg att den 10 maj har vi vår sista träning den här terminen.

Information om anmälan till höstterminen kan ni följa på vår hemsida, www.enkopingsgymnastik.se
Just nu kan ni läsa nedan information:

Anmälan till höstens grupper kommer att öppna i juli och alla medlemmar som varit aktiva i någon av vårens grupper kommer då att få ett mail med länk till anmälan. I augusti kommer vi att bjuda in nya deltagare från vår kö, i mån av plats.

Mer information om höstens verksamhet inklusive tid och plats för grupperna kommer när vi fått våra halltider bekräftade.

Vi hoppas på att kunna starta verksamheten som vanligt till hösten (v. 34 för truppgymnastik och v. 36 för barngymnastik/basgymnastik/parkour) men vi kommer självklart att följa myndigheternas rekommendationer gällande föreningsliv och träningsupplägg.

Vid frågor hör gärna av er till oss på:

Vi ledare vill tack för en rolig termin med mycket rörelseglädje!

Hälsningar Caroline, Hanna, Felicia och Åsa
Ingen träning annandag påsk
2021-03-29 21:13
Måndagen den 5 april är det ingen träning pga att det är annandag påsk.

Vi ledare önskar alla en glad påsk!
Ingen träning på sportlovet v.8
2021-02-20 16:05
Måndagen den 22 februari är det ingen träning pga att det är sportlov.

Vi önskar er en härlig sportlovsvecka så ses vi igen måndagen den 1 mars .
Välkomna på gymnastik den 8 februari!
2021-01-30 11:23

Välkomna på basgymnastik för barn födda 2011/2012!

Träningen är i Bergvretenhallen på måndagar kl.18.00-18.50.

Vi tränar 8 februari – 10 maj.

Anmälan och betalning sker innan första träningen via den länk som ni fått i ett annat mejl.

Vi och ni följer naturligtvis våra regler kring Covid-19, vi ber er läsa dem innan första träningen,

Lämning och hämtning sker utanför hallen

• Vi ledare kommer att möta upp gymnasterna i dörren, detta kommer att ske ca 10 minuter innan träningen startar. Ingen gymnast släpps in i hallen innan dess.
  • Vi kommer att släppa in några gymnaster i taget, för att slippa trängsel i omklädningsrummen. Gymnasterna ska vara ombytta och redo för träning – dvs hår uppsatt och smycken avtagna eller tejpade.
  • Vi kommer efter träningen, släppa iväg gymnasterna i omgångar, även det för att minska trängseln i omklädningsrummen. Några kan därför komma ut utanför hallen strax innan vi slutar och några strax efter.
  • Vet man att man kommer sent en träning, vänligen meddela det till Caroline Häll Pettersson, via SMS 070-409 88 47.

Informera era barn om dessa regler hemma så de är förberedda när de kommer till hallen.

För att ingen ska komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen har föreningen ett antal regler.

• Vi använder inte smycken som halsband, armband, ringar och örhängen på träningen.

Du behöver inte sjukanmäla ditt barn vid enstaka tillfällen. Kommer barnet vara borta mer än tre veckor i rad måste du meddela det till huvudledaren så att barnet behåller sin plats i gruppen.

Om ditt barn inte vill fortsätta med gymnastiken vill vi att du meddelar detta så snart som möjligt så att de barn som står i kö får möjligheten att vara med istället. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen.

Vi ser fram emot en härlig vårtermin med massor av gymnastik. Vår tanke är alltid att barnen ska få en allsidig och varierande träning av de motoriska färdigheterna - och allt på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är målet!

Ledare i gruppen är: Caroline Häll Pettersson, Hanna Karlsson, Frida Thorsell, Felicia Häll Pettersson och Åsa Österman.

Du får även gärna höra av dig om det är något speciellt vi behöver veta om ditt barn - om det t ex finns allergier eller andra saker som det kan vara viktigt att vi känner till Åsa Österman, 076-808 66 88.

Varmt välkomna!

Hälsningar alla ledare genom Åsa