SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Enköpings SK Gymnastikförening
Gymnastik & Parkour
Barngymnastik
Barn födda 16/17, måndagar Bergvretenhallen
I gruppen välkomnar vi barn födda 2016 och 2017. Vi tränar i den bortre delen av Bergvretenhallen på måndagar kl 17.00 - 17.50.
 
Träningen börjar vecka 36.
 
Huvudledare är Gabrielle Danielsson
 
Se mer om vad barngymnastik innebär under fliken Barngymnastik.
Välkommen på gymnastik 6 september
2021-08-27 16:34

Välkomna till Enköpings SK Gymnastikförenings gymnastikgrupp för barn födda 2016/17!

 

Vi tränar i Bergvretenhallen på måndagar 17.00-17.50.

Terminsstart är vecka 36, måndagen 6 september.

Ingång via den bortre dörren på långsidan mot fotbollsplanerna. 

 

Lämning och hämtning sker utanför hallen. Vi ledare kommer att möta upp barnen i dörren, detta kommer att ske ca 10 minuter innan träningen startar. Ingen gymnast släpps in i hallen innan dess och anhöriga släpps inte in alls. 

 

Vi kommer att släppa in några barn i taget, för att slippa trängel i omklädningsrummen. Barnen ska vara ombytta och redo för träning - dvs uppsatt hår och inga smycken. 

 

Efter träningen kommer vi att släppa iväg barnen i omgångar, även det för att minska trängsel i omklädningsrummen. Några kan därför komma ut utanför hallen strax innan vi slutar 17.50 och några strax efter.  

 

Vet man att man kommer sent en träning, vänligen meddela det i god tid innan till ledare Gabrielle via sms 076-10 95 620. Då vet vi att ni blir sena och kan släppa in ert barn när ni kommer.

 

Du behöver inte sjukanmäla barnet vid enstaka tillfällen. Kommer barnet vara borta mer än tre veckor i rad måste dte meddelas till huvudledare Gabrielle via sms 076-10 95 620 eller mail gabrielle.olofsson@hotmail.com . Detta för att art barn ska behålla sin plats i gruppen. Om barnet inte vill fortsätta med gymnastiken vill vi att ni meddelar detta så snart som möjligt så att de barn som står i kö får möjligheten att vara med istället. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen. 

 

För att ingen ak komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen har föreningen ett antal regler. Informera era barn om dessa regler innan ni kommer till hallen så de är väl förberedda när de kommer till träningen.

- Långt hår ska vara uppsatt.

- Vi använder inte smycken eller klockor under träningen. Gäller alla smycken, örhängen kan tejpas.

- Barnen ska vara barfota eller bära mockasiner/sockiplast.

 

Vi har en hemsida och en facebooksida där vi ibland publicerar bilder. Om det är något barn som INTE får synas på bild måste ni meddela detta till huvudledaren.

 

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor!  

 

Det är även välkommet att ni hör av er om dte är något speciellt vi behöver veta om ert barn - tex allergier eller annat som dte är viktigt att vi känner till. 

 

Vi ser fram emot en härlig hösttermin med massor av gymnastik. Vårt mål är alltid att att barnen sk afå en allsidig och varierande träning av sina motoriska färdigheter - allt på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är i centrum!

 

Hälsningar alla ledare, genom Gabrielle Danielsson

 

P.S Logga gärna in på sportadmin och kontrollera uppgifterna på ditt barn. Det är viktigt att all info stämmer om vi skulle behöva nå er. Om ni är två vårdnadshavare, lägga gärna in bådas uppgifter D.S

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Enköpings SK Gymnastikförening, 09/09 18:06 
Enköpings SK Gymnastikförening, 24/08 09:22 
Enköpings SK Gymnastikförening, 22/08 10:21 
Enköpings SK Gymnastikförening, 21/08 19:13 
Enköpings SK Gymnastikförening, 07/07 07:00 
Enköpings SK Gymnastikförening, 05/07 10:32