Bli medlem i Enköpings SK Gymnastikförening
Välkommen till Enköpings SK GF!
Alla våra grupper är fullbokade. Önskar ni ställa er på kö, se fliken Köanmälan

Information om våra verksamheter finns under respektive grupp här på hemsidan.

För övriga frågor, kontakta oss gärna på enkopingsgymnastik@gmail.com

ESK GF

Intresserad av familjegymnastik?
2021-03-13 17:08

På familjegympan deltar barn födda 2017-2018 tillsammans med en vuxen barnet känner sig trygg med. Lektionerna är uppbyggda på olika teman och innehåller uppvärmning, lek, ramsor och nedvarvning/avslappning.

Det finns lediga platser. Vi tränar på lördagar klockan 10-11 i Enahallen.

Klicka på "Bli medlem" för anmälan.
Påminnelse att vi säljer föreningskläder hos Part
2021-03-09

Vi vill påminna om att vår klädkollektion finns tillgänlig hos Part, se info nedan.

Enköpings SK GF har tagit fram föreningskläder tillsammans med Part.

Se bilder nedan på kollektionen, kläderna är från märket Craft.
Alla kläder säljs med vår föreningslogga på.
Vill man ha trycket LEDARE/GYMNAST eller initialer så kostar de extra. Ordet ledare/gymnast swishar man till Enköpings SK GF, nummer finns hos Part.

Om man är intresserad av detta så finns dessa att testa, beställa samt betala uppe hos Part.
Part hittar ni på Annelundsgatan 7 i Enköping, de har öppet måndag-fredag 07.00-17.00. Hos part betalar man med kort, swish fungerar också.

Under dokument finns en flik som heter kläder, där finns dessa bilder i ett dokument med ni ser tydligare storlekar och priser.

Anmälan vårterminen 2021
2021-01-27 07:59

Nu har kommunens idrottshallar öppnat igen (för barn födda 2005 och senare) och vi planerar att starta upp de flesta av våra grupper i vecka 6. Ni kommer inom kort att hitta information här på hemsidan på respektive grupps sida gällande träningstider, hur vi anpassar träningarna efter de rådande restriktionerna med mera.

Vi kommer tyvärr inte kunna starta vår familjegymnastik just nu, men hoppas att restriktionerna lättar under våren så att vi längre fram kan komma igång med den gruppen.

Vi kommer att skicka ut aviseringar för vårterminens grupper till de som varit aktiva under hösten. Ni kommer då att få mail/notis med information och länk till anmälan samt betalning till denna termin. Träningsavgiften är lägre denna termin på grund av att vi kompenserar er för de träningar som blev inställda under hösten. Om man inte tänkt fortsätta till våren kan man även avanmäla sig via länken.

Man har en garanterad plats i den grupp man gick i under höstterminen. Sista anmälningsdag är 14 februari.

Vi kommer inte att ha någon öppen anmälan till våren utan anmälan går endast ut till de som varit aktiva under höstterminen. Om man önskar ställa sig i kö till gymnastiken kan man göra det genom att följa anvisningarna här på hemsidan.

Vid frågor och funderingar kontakta oss gärna på:

enkopingsgymnastik@gmail.com

God jul och gott nytt år!
2020-12-24 12:44
Vi hoppas att vi snart kan ha roligt ihop igen på gymnastikträningarna.

Ta hand om er o hälsa era barn från deras gymnastikledare!

God jul från oss alla i ESK Gf
Nya skärpta rekommendationer
2020-12-21 22:24
Från och med den 18 december till den 24 januari rekommenderar regeringen att kommuner bör stänga alla idrottsanläggningar. Innebörden av detta är att man helst ska undvika all inomhusträning under denna period. Enköpings kommun har följt dessa rekommendationer och kommunens idrottshallar har stängts. Detta gör att vi inte kan starta upp våra grupper i januari som vi önskat.

Vi kommer med ny information den 25 januari och hoppas då att vi kan planera för att dra igång våra träningar igen i februari. Träningarna kommer att ske till rabatterat pris.

Mvh styrelsen ESK Gf
Nyheter från våra grupper