Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Enköpings SK Gymnastikförening
Gymnastik
Bli medlem i Enköpings SK Gymnastikförening
BLI MEDLEM
Välkommen till Enköpings SK GF!
 
Sponsorhuset
2019-12-15 18:31
Nu finns Enköpings SK GF anslutna till Sponsorhuset som bjuder alla våra medlemmar på bio! Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras bonusstege så får du en biobiljett och stödjer Enköpings SK GF med hela 50 kr! Via Sponsorhuset kan du handla från över 600 nätbutiker - varje köp ger pengar tillbaka både till dig själv och till Enköpings SK GF . Inget blir dyrare för dig som handlar, tvärtom. Börja använda Sponsorhuset och hämta din biobiljett här: https://www.sponsorhuset.se/enkopingsskgf/intro/


Anmälan vårterminen 2020
2019-11-28 16:58
Höstterminen börjar gå mot sitt slut och under nästa vecka kommer vi att skicka ut aviseringar för vårterminens grupper till de som varit aktiva nu under hösten. Ni kommer då att få mail/notis med information och länk till anmälan och betalning till nästkommande termin. Om man inte tänkt fortsätta till våren kan man även avanmäla sig via länken.  

Man har en garanterad plats i den grupp man gått i under höstterminen om man anmäler sig innan 12/1-2020. Efter det datumet tar vi in deltagare från kölistan i mån av plats. 

Vi kommer inte att ha någon öppen anmälan till våren utan anmälan går endast ut till de som varit aktiva under höstterminen. Om man önskar ställa sig i kö till gymnastiken kan man göra det genom att följa anvisningarna här på hemsidan.

Vid frågor och funderingar kontakta oss gärna på:
enkopingsgymnastik@gmail.com
Fira 50 år med oss!
2019-11-27 21:06
I år fyller vi i Enköpings Gymnastikförening 50 år och detta vill vi fira tillsammans med er. Vi bjuder på Enköpings längsta luciatåg och en timme med show från både gamla och nuvarande gymnaster! 
Inträde 50kr per vuxen, swish eller kontant. 
Parkeringen blir lätt full, så har man möjlighet att lämna bilen hemma är det toppen. Annars, glöm inte P-skiva (innan 17.00).

Alla är välkomna den 11/12 17.45-19.00 till A-hallen i Idrottshuset!
Hoppas vi ses där. 
Årsmöte
2019-09-04 21:38
Årsmöte tisdagen den 17:e september kl 18.30 i Klubblokalen.

Varmt välkomna!
Belastningsregister.
2019-08-21 16:30


Enligt lag har vi som förening rätt att begära att den som ska arbeta med eller på annat sätt ha kontinuerlig och nära kontakt med barn ska uppvisa ett begränsat registerutdrag från Polisen.

I detta registerutdrag går det att se om personen är dömd för något av våra allra grövsta brott: mord, dråp, grov misshandel, människorov, samtliga sexualbrott, barnpornografibrott eller grovt rån.


Vi begära in dessa utdrag i ett förebyggande arbete och det gäller alla våra ledare och styrelsemedlemmar från det året de fyller 16 år.


Du kan beställa detta om du följer länken nedan. Handläggningstiden är minst 14 dagar innan du får utdraget.

:https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/Varför gör vi detta?


  • För att säkerställa att vår medlemmar tränar i en trygg och säker verksamhet.


Hur gör man?


  • Personen som är berörd begär själv ut sitt utdrag från Polisen.

  • Personen lämnar alternativt skickar registerutdraget i oöppnat kuvert till Madelen Karlsson på årsmötet den 17:e september.

  • Madelen Karlsson och någon av de andra styrelsemedlemmarna bockar av i en lista att personen lämnat sitt registerutdrag.

  • Madelen lämnar/skickar tillbaka registerutdraget till berörd person efter kontroll, alternativt förstör det efter överenskommelse. 
    Utdraget får absolut INTE arkiveras på något sätt.

  • Utdraget gäller ett år så detta är något vi kommer att samla in vi uppstarterna på hösten varje år framöver.

  • Vid frågor kontakta Madelen via vår mail enkopingsgymnastik@gmail.com

Hälsningar Styrelsen genom Madelen Karlsson
BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
Trupp Lila, 17/01 20:55 
Parkour Grön 09/äldre, 17/01 20:34 
Parkour Svart, 17/01 20:33 
Trupp Grön, 17/01 20:32 
Trupp Gul, 17/01 20:31 
Trupp Lila, 17/01 20:31