Bli medlem i Enköpings SK Gymnastikförening
Välkommen till Enköpings SK GF!
Alla våra grupper är fullbokade. Önskar ni ställa er på kö, se fliken Köanmälan

Information om våra verksamheter finns under respektive grupp här på hemsidan.

För övriga frågor, kontakta oss gärna på enkopingsgymnastik@gmail.com

ESK GF

Anmälan vårterminen 2021
2021-01-27 07:59

Nu har kommunens idrottshallar öppnat igen (för barn födda 2005 och senare) och vi planerar att starta upp de flesta av våra grupper i vecka 6. Ni kommer inom kort att hitta information här på hemsidan på respektive grupps sida gällande träningstider, hur vi anpassar träningarna efter de rådande restriktionerna med mera.

Vi kommer tyvärr inte kunna starta vår familjegymnastik just nu, men hoppas att restriktionerna lättar under våren så att vi längre fram kan komma igång med den gruppen.

Vi kommer att skicka ut aviseringar för vårterminens grupper till de som varit aktiva under hösten. Ni kommer då att få mail/notis med information och länk till anmälan samt betalning till denna termin. Träningsavgiften är lägre denna termin på grund av att vi kompenserar er för de träningar som blev inställda under hösten. Om man inte tänkt fortsätta till våren kan man även avanmäla sig via länken.

Man har en garanterad plats i den grupp man gick i under höstterminen. Sista anmälningsdag är 14 februari.

Vi kommer inte att ha någon öppen anmälan till våren utan anmälan går endast ut till de som varit aktiva under höstterminen. Om man önskar ställa sig i kö till gymnastiken kan man göra det genom att följa anvisningarna här på hemsidan.

Vid frågor och funderingar kontakta oss gärna på:

enkopingsgymnastik@gmail.com

God jul och gott nytt år!
2020-12-24 12:44
Vi hoppas att vi snart kan ha roligt ihop igen på gymnastikträningarna.

Ta hand om er o hälsa era barn från deras gymnastikledare!

God jul från oss alla i ESK Gf
Nya skärpta rekommendationer
2020-12-21 22:24
Från och med den 18 december till den 24 januari rekommenderar regeringen att kommuner bör stänga alla idrottsanläggningar. Innebörden av detta är att man helst ska undvika all inomhusträning under denna period. Enköpings kommun har följt dessa rekommendationer och kommunens idrottshallar har stängts. Detta gör att vi inte kan starta upp våra grupper i januari som vi önskat.

Vi kommer med ny information den 25 januari och hoppas då att vi kan planera för att dra igång våra träningar igen i februari. Träningarna kommer att ske till rabatterat pris.

Mvh styrelsen ESK Gf
Träningar vt-21
2020-12-16 08:22

Vi planerar nu vår verksamhet för vårterminen utifrån de nya allmänna råden och Gymnastikförbundets tolkning av dem.

Vi bedömer att vi kan starta upp våra grupper igen efter jul, men att vi behöver se över gruppernas träningstider. Vi jobbar nu med hur vi kan fördela våra halltider så att alla grupper får ensam tillgång till träningslokalen vilket gör att vi kan sprida ut oss rejält under träningarna. Detta kan komma att medföra att grupperna får ändrade träningstider eftersom vi inte kommer att låta grupper dela hall. Tanken är att truppgrupperna börjar träna i mitten av januari och barn, bas samt parkour något senare samma månad.

Information kommer att komma via e-post så snart pusslet med halltider och ledare är lagt samt att våra administratörer riggat bokningssystemet.

Familjegympan kommer vi tyvärr inte kunna starta på grund av råden som gäller.

Hälsningar styrelsen ESK Gf

Höstterminen avslutad
2020-11-17 17:42
Idag förlängdes de skärpta allmänna råden i Uppsala län och vi måste tyvärr meddela att gymnastiken är slut för den här terminen. Jättetråkigt, men beslutet ligger i linje med Folkhälsomyndighetens, det regionala smittskyddets och Svensk gymnastiks rekommendationer.

Vår förhoppning är att vi kan öppna upp gymnastiken igen under vårterminen , och då till ett rabatterat pris. Normalt börjar vi vår verksamhet redan vecka 2 och avslutar till exempel våra barn- och basgrupper i april. Den här våren känns det i dagsläget inte rimligt att vi kan börja i januari utan vi planerar för en senare start och skjuter på alla träningar.

Vi kommer att gå ut med information till er om anmälan så fort vi vet mer om när träningarna kan återupptas.

Tills dess, ta hand om er och peppa era barn att köra en massa gymnastik på hemmaplan :)

Mvh styrelsen genom Maria Johansson
Nyheter från våra grupper