Välkommen till Enköpings SK GF!

Enköpings Lucia
2018-11-08 14:12

Vår fantastiska ledare Ida Ågren är en av kandidaterna till årets Lucia i Enköping. Hon är en pålitlig ledare, hon sjunger fantastiskt och hon har dessutom valt att stödja vår förening. Nu önskar vi er hjälp med att rösta på Ida Ågren 😊

Röstar gör ni på:

Vi söker priser till vårt lotteri till tävlingen.
2018-11-04 21:52

Lördagen den 10 november arrangerar föreningen sin årliga tävling i truppgymnastik. Nu söker vi priser till det stora lotteri som vi anordnar den dagen. Kvällen innan, fredag 9 november klockan 18.00-21.00, finns vi på plats på Idrottshuset och förbereder tävlingen. Om du har möjlighet att hjälpa oss att skaffa lite priser tar vi tacksamt emot dem under fredagskvällen.

OBS Ny tid!

Hälsningar styrelsen ESK Gf

genom Maria Johansson

Tack till våra sponsorer och välkomna nya!
2018-10-26 11:22

Vi i Enköpings gymnastikförening vill tacka alla våra sponsorer för förra årets sponsorbidrag till föreningen. Pengarna ni bidrog med betydde mycket för att vi skulle nå vårt mål att investera i nya redskap och vi lyckades. Det blev en ny trampolin, ny trampett och en stor crashmatta.

Under 2019 kommer sponsorpengarna att användas till att satsa på utbildning för alla duktiga tränare.

Att bli tränare i gymnastiken kräver en eller flera utbildningar för att få div licenser för att sedan få passa på respektive redskap. Det är ett pussel för verksamheten att hitta ungdomar och föräldrar som vill bli tränare, har ett långsiktigt engagemang i föreningen och som också vill utbilda sig inom en eller flera grenar. Idag är vi 70 st aktiva tränare.

Utbildningar är en stor kostnad för oss och därför har vi beslutat att årets sponsorbidrag ska gå till utbildning. Detta ser vi kommer medföra att vi fortsättningsvis kan ha en hög nivå på våra träningar samt bibehålla den mängd gymnaster vi nu har kommit upp till – faktiskt 342 gymnaster som tränar varje vecka. Mer information om utbildningar finns via denna länk:

Vi har redan ett gäng trogna sponsorer som fortsättningsvis kommer stötta oss, men vi behöver bli fler! Så om du har ett företag, eller vet ett företag som vill vara med och bidra till vår fortsatta utveckling, maila till sponsor.enkopingsgymnastik@gmail.com.

Ett sponsorpaket kostar 3 500 kr/år och då ingår:

-         er logo i våra programblad för våra uppvisningar och tävlingar

-         er logo på vår sponsorsida samt höger-banner på vår hemsida

-         möjlighet att förboka sponsorplatser på uppvisningar

-         upp till fyra gratis inträden per uppvisning och tävling

/Sponsorgruppen via Anna Balksjö

Årsmöte
2018-09-07 08:17
Varmt välkomna på årsmöte den 25:e september kl 19.00 i Klubblokalen nere på Enavallen.
Mvh Styrelsen
Enahallen
2018-08-24 10:11
All vår truppverksamhet, parkour samt barn födda 13/14 på tisdagar har fått nya lokaler och vi kommer nu vara i Enahallen.

Enahallen ligger på gamla grusplanen på Enavallen.
Denna hall ligger i en bilfri zon, så enklast är att ta sig dit med cykel eller så får man parkera vid Enavallen och gå på gångbanan längst med gröna planket.

Ännu är inte allt klart med koder till hallen så vi alla får hjälpas åt att öppna till varandra. Men dörrarna håller vi stängda då alla lämnar sina kläder i omklädningsrummen.

Det finns fyra omklädningsrum. Alla grupper har ett varsitt som man har under varje träning denna termin.

Barngrupp tisdagar Nr. 1
Ljusrosa Nr. 3
Ljusblå Nr. 4
Lila Nr. 3