Bli medlem i Enköpings SK Gymnastikförening
Välkommen till Enköpings SK GF!

Nytt beslut om träningar vt-20
2020-04-01 19:42

Folkhälsomyndigheten har idag, 2020-04-01, kommit med nya allmänna råd om att idrottsföreningar om möjligt bör hålla träningar och andra idrottsaktiviteter utomhus och begränsa antalet åskådare.

Trupp Lila, Turkos och Grön samt parkourgrupperna kommer att träna kondition- och fysträning, var för sig, utomhus de kommande veckorna. Ledarna för respektive grupp kommer att skicka ut information om tider och plats.

Våra yngre gymnaster (barn- och basgrupper och trupp Gul) anser vi inte att vi har möjlighet att erbjuda någon passande träning utomhus. Detta gör att styrelsen idag beslutat att terminen tyvärr är slut för dessa grupper. Vi hoppas att vi ses igen i gymnastikhallen till hösten!

Fortsatt inställda träningar
2020-03-17 10:35

Igår kväll beslutade styrelsen att vi tills vidare fortsätter med att ha inställda träningar. Folkhälsomyndigheten och utbildningsförvaltningen i Enköpings kommun rekommenderar nu att idrottslektioner i skolan ska genomföras utomhus. Vi väljer att följa de rekommendationerna och återkommer med mer information i början av april.

Hälsningar styrelsen

genom Maria Johansson

Inställda träningar
2020-03-13 15:24

Styrelsen i ESK Gf har idag, fredag den 13 mars, beslutat att vi ställer in alla träningar tills vidare.

Vi har styrelsemöte den 16 mars och kommer därefter skicka ut ytterligare information.

Vid frågor, kontakta oss på enkopingsgymnastik@gmail.com.

Uppdaterade rekommendationer kring coronaviruset
2020-03-12 12:14
ESK Gf fortsätter att följa de statliga rekommendationerna samt Enköping kommuns direktiv.

Alla ledare och gymnaster som känner av symptom från luftvägarna ska stanna hemma från träningarna. Detta även om det i de absolut flesta fall handlar om vanliga förkylningar.

Information om coronaviruset
2020-03-05 09:40

Med anledning av coronavirusets spridning vill vi i ESK GF gå ut med att vi går efter Enköpings kommuns och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det betyder att friska deltagare och ledare kan träna som vanligt.

Mer information

Folkhälsomyndighetens webbplats: https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyacoronavirus

Enköpings kommuns webbplats: https://enkoping.se/kommun-och-politik/sakerhet-och-trygghet/krisberedskap/information-om-coronaviruset.html

Deltagare och ledare som rest i områden där coronaviruset sprids ska vara uppmärksamma på symtom som hosta, andningssvårigheter eller feber. Vid sådana symtom ska den drabbade vara hemma och kontakta Vårdguiden på telefon 1177.

Vi återkommer med ny information om läget förändras.

Nyheter från våra grupper
Trupp Grön, 19/03 20:11