Barngymnastik
Välkomna till höstterminen!
2020-08-28 19:00

Välkomna till Enköpings SK Gymnastikförening  barngymnastik för barn födda 2015/16!
Vi kommer att hålla till i Bergvretshallens bortre del på måndagar 17.00-17.50.

Terminsstart är v 36, det vill säga 31 augusti.

Lämning och hämtning sker utanför hallen

Jag hoppas att ni har haft möjlighet att på ESK gymnasternas hemsida läsa nyheten ang Covid-19. En stor förändring är att barnen lämnas och hämtas utanför hallen. Anhöriga släpps inte in i hallen alls.

• Vi ledare kommer att möta upp barnen i dörren, detta kommer att ske ca 10 minuter innan träningen startar. Inget barn släpps in i hallen innan dess.
  • Vi kommer att släppa in några gymnaster i taget, för att slippa trängsel i omklädningsrummen. Barnen ska vara ombytta och redo för träning – dvs hår uppsatt och smycken avtagna.
  • Vi kommer efter träningen, släppa iväg barneni omgångar, även det för att minska trängseln i omklädningsrummen. Några kan därför komma ut utanför hallen strax innan vi slutar och några strax efter.
  • Vet man att man kommer sent en träning, vänligen meddela det till Gabrielle, via SMS 076-10 95 620.
  • Informera era barn om dessa regler innan ni kommer till hallen så de är väl förberedda när de kommer till träningen.

Vi ser fram emot en härlig hösttermin med massor av gymnastik. Vår tanke är alltid att barnen ska få en allsidig och varierande träning av de motoriska färdigheterna - och allt på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är målet!

För att ingen ska komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen har föreningen ett antal regler. Prata med ditt barn om vikten av de här sakerna så att hen får en förståelse för vad de innebär.

• Vi använder inte smycken som halsband, armband, ringar och örhängen på träningen.
  • Du behöver inte sjukanmäla ditt barn vid enstaka tillfällen. Kommer barnet vara borta mer än tre veckor i rad måste du meddela det till huvudledaren så att barnet behåller sin plats i gruppen.
  • Om ditt barn inte vill fortsätta med gymnastiken vill vi att du meddelar detta så snart som möjligt så att de barn som står i kö får möjligheten att vara med istället. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor! Du får även gärna höra av dig om det är något speciellt vi behöver veta om ditt barn - om det t ex finns allergier eller andra saker som det kan vara viktigt att vi känner till. Huvudledare Gabrielle nås på gabrielle.olofsson@hotmail.com

Återigen - varmt välkomna! Vi ses 31 augusti!

Vänliga hälsningar

Hej och välkomna! 2020-08-30 09:45