SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Enköpings SK Gymnastikförening
Gymnastik & Parkour
Barngymnastik

Välkomna till hösten 2023
2023-08-28 19:20

Välkomna till Enköpings SK Gymnasstikförenings grupp för barn födda 2018/2019!

 

Vi tränar i Bergvretenhallen på måndagar kl 17.00-17.50.

 

Terminsstart är vecka 36, måndagen 4 september. 

 

Ingång via andra dörren på långsidan mot fotbollsplanerna. 

 

I vår förening har vi ett antal regler, de finns till för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen men också för att ingen ska komma till skada. Informera ert barn om dessa regler så att de kommer väl förberedda till träningen. 

 

- Långt hår ska vara uppsatt.

- Vi använder inte klockor eller smycken under träningstid (gäller alla smycken). 

- Barnen ska vara barfota eller bära mockasiner/sockiplast (gymnastikskor går bra att ha på uppvärmningen men inte under själva träningen).

 

På vår hemsida och facebooksida publicerar vi ibland bilder från olika evenemang vi arrangerar eller deltar i.  Om det är något barn som INTE får synas på bild meddelar ni det till huvudledare Gabrielle på 076-1095620.

 

Ni behöver inte sjukanmäla ert barn vid enstaka tillfällen men om ni vet att barnet kommer vara borta eller är långvarigt sjukt i mer än tre veckor behöver ni meddela Gabrielle så att ni behåller er plats i gruppen. Annars kommer vi att bjuda in barn från vår kö. Om ni inte vill fortsätta är det också viktigt att ni meddelar det så snart som möjligt så vi kan bjuda in från kön. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen. 

 

Hör gärna av er till Gabrielle om det är något särskilt som kan vara bra att vi vet om ert barn. - tex allergier eller annat som är viktigt att vi känner till.  

 

Logga in i sportadmin för att kontrollera uppgifterna på barnet och så vi har rätt information för att nå er vårdnadshavare. Information från föreningen kommer att skickas ut via mail. 

 

Vi ser fram emot en termin med massor av gymnastik! Vårt mål är alltid att barnen ska få en allsidig och varierande träning av sina grovmotoriska färdigheter - alltid på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är i centrum!

 

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor. 

 

Vi ses på måndag!

 

Hälsningar Alla ledare, genom huvudledare Gabrielle Danielsson

 

076-10 95 620

gabrielle.olofsson@hotmail.com

 

 

 

 

 


Nyhetsarkiv
Inställda träningar2024-01-22 11:25
 
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
FÖLJ ESK GF PÅ INSTAGRAM
SAMARBETEN