Barngymnastik
Barngymnastik födda 15/16, tisdagar Enahallen
I gruppen välkomnar vi barn födda 2015 och 2016.

Vi tränar i Enahallen på tisdagar kl 17.00 - 17.50.

Träningen drar igång vecka 6.

Se mer om vad barngymnastik innebär under fliken Barngymnastik.
Terminsavslutning 11 maj
2021-05-07 10:43

Påminner om att nästa vecka, tisdag den 11/5 är sista träningen för denna termin.

Då pandemi fortsätter så kommer vi inte kunna visa upp något för er föräldrar utan det kommer bli en vanlig träning för barnen.

Information gällande återanmälan till höstterminen skickas ut separat.

Tack för denna termin och att vi har fått gympa med era barn :-)

Trevlig sommar och hoppas vi ses igen.

Ledarna genom Jenny

Påsklov vecka 13
2021-03-29 00:22

Nästa vecka, vecka 13, är det påsklov,
vi kommer att ha gympa som vanligt på tisdag.
Vi ses!

Ledarna genom Jenny Ahlström

Sportlov vecka 8
2021-02-20 14:44
Nu har vi haft gympa i två veckor och vi har så kul både gymnaster och ledare, riktig rörelseglädje.

Nästa vecka, vecka 8, är det sportlov, vi kommer att
ha gympa som vanligt.

Ledarna genom Jenny Ahlström

Välkomna på barngymnastik 9 februari i Enahallen
2021-01-30 10:37

Välkomna till Enköpings SK Gymnastikförening barngymnastik för barn födda 2015/16!
Vi tränar i Enahallen på tisdagar kl.17.00-17.50.

Terminsstart är vecka 6, det vill säga 9 februari.

Anmälan och betalning sker via den länk som ni fått i ett annat mejl.

Vi och ni följer naturligtvis våra regler kring Covid-19, vi ber er läsa dem innan första träningen,

Lämning och hämtning sker utanför hallen

Barnen lämnas och hämtas utanför hallen. Anhöriga släpps inte in i hallen alls.

·       Vi ledare kommer att möta upp barnen i dörren, detta kommer att ske ca 10 minuter innan träningen startar. Inget barn släpps in i hallen innan dess.

·       Vi kommer att använda oss av andra dörren ifrån skolan räknat.

·       Vi kommer att släppa in några gymnaster i taget, för att slippa trängsel i omklädningsrummen. Barnen ska vara ombytta och redo för träning – dvs hår uppsatt och smycken avtagna.

·       Vi kommer efter träningen, släppa iväg barnen i omgångar, även det för att minska trängseln i omklädningsrummen. Några kan därför komma ut utanför hallen strax innan vi slutar och några strax efter.

·       Vet man att man kommer sent till en träning, vänligen meddela det via sms till Fredrik Johansson, 070-678 98 39.

·       Informera era barn om dessa regler innan ni kommer till hallen så de är väl förberedda när de kommer till träningen.

Vi ser fram emot en härlig vårtermin med massor av gymnastik. Vår tanke är alltid att barnen ska få en allsidig och varierande träning av de motoriska färdigheterna - och allt på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är målet!

För att ingen ska komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen har föreningen ett antal regler. Prata med ditt barn om vikten av de här sakerna så att hen får en förståelse för vad de innebär.

·       Långt hår ska vara uppsatt.

·       Vi använder inte smycken som halsband, armband, ringar och örhängen på träningen.

·       Barnen ska bära sockiplast/mockasiner eller vara barfota.

·       Du behöver inte sjukanmäla ditt barn vid enstaka tillfällen. Kommer barnet vara borta mer än tre veckor i rad måste du meddela det till huvudledaren så att barnet behåller sin plats i gruppen.

·       Om ditt barn inte vill fortsätta med gymnastiken vill vi att du meddelar detta så snart som möjligt så att de barn som står i kö får möjligheten att vara med istället. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen.

Du får även gärna höra av dig om det är något speciellt vi behöver veta om ditt barn - om det t ex finns allergier eller andra saker som det kan vara viktigt att vi känner till.

Det är fler grupper som tränar samtidigt som vi så vi kommer vara många som vistas utanför hallen. Därför är det extra viktigt att alla respekterar att området runt Enahallen är bilfritt.

Vänliga hälsningar ledarna genom Jenny Ahlström

Enköpings SK Gymnastikförening, 09/03 03-09