Barngymnastik
Välkomna på barngymnastik i Enahallen
2022-01-05 13:25

Välkomna till Enköpings SK Gymnastikförenings gymnastikgrupp för barn födda 2016 och 2017!
Vi tränar i Enahallen på tisdagar kl.17.00-17.50.
Terminsstart är vecka 2, den 11 januari.

Lämning och hämtning sker utanför hallen.

Parkering sker vi Enavallen då området kring Munksundsskolan och Enahallen är bilfritt.

Inga bilar får vistas utanför Enahallen.

Vi ledare kommer att möta upp barnen i dörren, detta kommer att ske ca 10 minuter innan träningen startar. Ingen gymnast släpps in i hallen/omklädningsrummet innan dess och anhöriga släpps inte in i hallen alls på grund av restriktioner kring covid -19.

Vi kommer att släppa in några barn i taget, för att slippa trängsel i omklädningsrummen. Barnen ska vara ombytta och redo för träning – dvs ombytta, hår uppsatt och smycken avtagna.

Vi kommer efter träningen, släppa iväg barnen i omgångar, även det för att minska trängseln i omklädningsrummen. Några kan därför komma ut utanför hallen strax innan vi slutar och några strax efter.

Barnen får inte komma på träningen om de har någon slags förkylningssymtom eller någon annan sjukdom.

Vet man att man kommer sent till en träning, vänligen meddela det till ledare Jenny Ahlström via SMS på 070-342 85 93.

Du behöver inte sjukanmäla barnet vid enstaka tillfällen. Kommer barnet vara borta mer än tre veckor i rad måste du meddela det till huvudledaren så att barnet behåller sin plats i gruppen. Om barnet inte vill fortsätta med gymnastiken vill vi att du meddelar detta så snart som möjligt så att de barn som står i kö får möjligheten att vara med istället. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen.

För att ingen ska komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen har föreningen ett antal regler. Informera barnen om dessa regler innan ni kommer till hallen så de är väl förberedda när de kommer till träningen.

• Vi använder inte klockor och smycken som halsband, armband, ringar och örhängen på träningen. Örhängen kan tejpas om de inte kan tas ur.
  • Vattenflaska är bra att ha med, märk med namn.

Vi har en hemsida och Facebooksida där vi ibland publicerar bilder. Om det är något barn som INTE får synas på bild måste ni meddela det till huvudledaren.

Du får även gärna höra av dig om det är något speciellt vi behöver veta om ditt barn - om det t ex finns allergier eller andra saker som det kan vara viktigt att vi känner till.

Vi ser fram emot en härlig vårtermin med massor av gymnastik. Vår plan är alltid att barnen ska få en allsidig och varierande träning av de motoriska färdigheterna - och allt på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är målet!

Ledare i gruppen är Linda Forslund, Amanda Törnevik, Marie Ejdelid, Roberth Eriksson, Melissa Eriksson och Jenny Ahlström.

Hälsningar alla ledare genom Jenny Ahlström som nås på 070-342 85 93 eller mejl jenny.ahlstrom@telia.com.