Välkomna

Hej och välkomna till flick och pojkgymnastik för barn som är födda 10/11.

Vi tränar i bergvretenhallen på onsdagar kl 17,30-18,30. Vi håller till i den delen som ligger närmast parkeringen.

Alla barnen ska vara barfota eller ha halksockor/gymnastiktossor samt uppsatt hår under träningen.

Vill man veta mer om gymnastiken och dess upplägg finns det information att läsa högst upp under fliken flick/pojkgymnastik här på sidan.

Jag som är huvudledare i gruppen heter Jennie Johansson och mig når man via mail:

Jennie.Johansson@enkoping.se eller via mob 073-6155829

Till min hjälp har jag även: Sofie, Caroline, Annelie, Linn, Alice och Emma

Gymnastikträning i idrottshuset 8 oktober!
2017-09-27 10:23

Välkommen på gymnastikträning i idrottshuset!

Alla gymnaster som går i någon av nedanstående grupper är välkommen på en extra träning med mycket rörelseglädje.

• Grupp 10/11 kl.17-18 måndagar i Bergvretenhallen
  • Grupp 08/09 kl.18-19 måndagar i Bergvretenhallen
  • Grupp 10/11 kl.17.30-18.30 onsdagar i Bergvretenhallen.

Träningen är den 8 oktober kl.09.30-11.00 i c-hallen i idrottshuset.

Gymnasterna ska vara ombytta till träningskläder och gympatossor/halksockor eller barfota. Vi vill att de har uppsatt hår, inte har några smycken och att de tar med sig en vattenflaska märkt med deras namn.

Anmälan sker via ett mejl/kallelse som du kommer att få inom kort från Enköpings SK Gymnastikförening. I mejlet klickar du på "Svara på kallelsen" och efter det så väljer du om ditt barn kommer/kommer inte.

Om du har frågor kontakta ansvarig ledare.

Hälsningar alla ledare genom Maria Söderlind, Jennie Johansson och Åsa Österman

Terminsstart!
2017-08-16 06:57
Hej, 6 september har vi terminens första träningstillfälle.
Jag vill då gärna träffa er föräldrar för en kortare information.
Som vi sagt förut tränar vi barfota eller med halkstrumpor. Vi sätter upp långt hår och har inga smycken på oss. Har man hål i öronen och det är svårt att ta ur örhängena kan man tejpa dem med tex vanlig kirurgtejp.
Barnen får gärna ha med sig en vattenflaska.
Syskon och föräldrar får gärna titta på första och sista träningen under terminen, annars ser vi gärna att barnen är själva med oss tränare då koncentrationen i övningarna ökar när man inte måste hålla koll på läktaren.
Ser fram mot en termin full med rörelseglädje tillsammans med era barn!
// Jennie