Bli medlem i Enköpings SK Gymnastikförening
Välkommen till Enköpings SK GF!

Alla våra grupper är fullbokade.

Nya medlemmar som önskar ställa sig på kö, se fliken Köanmälan

Information om våra verksamheter finns under respektive grupp här på hemsidan.

För övriga frågor, kontakta oss gärna på enkopingsgymnastik@gmail.com

ESK GF

Glad lucia och god jul
2021-12-13 21:35

Vi brukar bjuda på en stor luciashow i december varje år och ett stående inslag är alltid ljusdansen som framförs av ledare och äldre gymnaster. I år fick istället våra ledare njuta av ljusdansen på vår ledaravslutning i förra veckan. Nästa år hoppas vi få framföra den i Idrottshuset igen!

God jul till er alla!

Anmälan vårterminen 2022
2021-11-21 10:00

Höstterminen börjar gå mot sitt slut och under kommande veckor kommer vi att skicka ut aviseringar för vårterminens grupper till de som varit aktiva nu under hösten. Ni kommer då att få mail/notis med information och länk till anmälan och betalning till nästkommande termin. Om man inte vill fortsätta till våren kan man avanmäla sig via länken.

Man har en garanterad plats i den grupp man gått i under höstterminen om man anmäler sig innan 2/1-2022. Efter det datumet börjar vi bjuda in deltagare från kölistan i mån av plats.

Vi kommer inte att ha någon öppen anmälan till våren utan anmälan går endast ut till de som varit aktiva under höstterminen. Om man önskar ställa sig i kö till gymnastiken kan man göra det genom att följa anvisningarna här på hemsidan under "Köanmölan".

Vid frågor och funderingar kontakta oss gärna på:
enkopingsgymnastik@gmail.com
Föreningskläder
2021-09-09 18:06

På onsdag nästa vecka den 15/9 så kommer PART att vara nere på Enahallen, då har alla chansen att få kika, testa och beställa kläder ur vår föreningskollektion.

Alla kläder och andra artiklar är av märket Craft, de flesta finns i modell dam, herr och junior.

För att det ska löpa på smidigt och inte bli för lång kö (utanför) så har vi lite hålltider.

16.45-17.30 Barn och bas som tränar på onsdagar och Trupp Röd och Gul

17.30-19.00 Barn, bas och parkour som tränar på måndagar, tisdagar, torsdagar och söndagar Trupp Turkos och Lila.

19.00-19.30 Ledare eller övriga som ej hinner tidigare.

Betalnings sker antingen med swish när man beställer kläderna eller med kort när man hämtar ut kläderna.

Hämtning av kläder sker på Annelundsgatan 7 och dem har öppet vardagar 7-17, man kan komma överens om annat. Där finns även kollektionen om man vill testa och beställa men inte har möjlighet den 15/9.

Alla artiklar säljs med vår föreningslogga, man kan även köpa till tryck som det står GYMNAST, LEDARE eller initialer.

Under dokument ligger det en lista med vår kollektion, vilka storlekar som finns och priser.

En påminnelse att Enahallen är bilfri!

Mvh Styrelsen

Genom Hannah

Information om belastningsregister
2021-08-24 09:22

Inför varje år samlar vi in utdrag från belastningsregistret för att säkerställa att våra medlemmar tränar i en trygg och säker verksamhet. Enligt lag har vi som förening rätt att begära att den som ska arbeta med eller på annat sätt ha kontinuerlig och nära kontakt med barn ska uppvisa ett begränsat registerutdrag från Polisen.

Utdraget ska lämnas av alla våra ledare och styrelsemedlemmar från de år de fyller 16 år.

Du som ledare beställer själv utdraget från Polisen (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/

När du fått hem brevet så lämnar du det oöppnat till någon i styrelsen, och när vi har tittat på det får du tillbaka brevet. Utdraget gäller ett år.

Vid frågor kontakta enkopingsgymnastik@gmail.com

Hälsningar styrelsen

Årsmöte 14/9 ESK Gf
2021-08-22 10:21

Den 14 september är det årsmöte klockan 18.30 på Enavallen. Vi hoppas kunna genomföra mötet utomhus. Vid dåligt väder håller vi till i klubblokalen och sprider ut oss där.

Handlingarna inför mötet kommer att laddas upp under Dokument i mappen Årsmöte 2021 här på sidan. Alla handlingar kommer att finnas där senast en vecka innan mötet.

MVh styrelsen ESK Gf

Nyheter från våra grupper