Parkour Grön

Parkour Grön är en grupp som består av ca 25 aktiva som är födda 2011 eller tidigare. Vi tränar i Enahallen i Enköping, på torsdagar 17.00-18.00.

Höstterminen 2021 drar igång 9/9

Denna gruppen är full, men det går bra att ställa sig på kö, vilket ni enkelt gör här på hemsidan. Skriv Parkour Grön som kommentar.

Ledare för gruppen är; Annelie Thörnblom, Jonathan Lind, Peter Bodolai, Markus Österberg, Max Jynnesjö, Alva Arkentoft och Olle Carlsson

Kontaktpersoner:

Välkommen på Parkour den 9 september
2021-08-26 14:33

Välkomna till Enköpings SK Gymnastikförenings Parkour Grön för barn födda 2011 eller tidigare.

Vi tränar i Enahallen på torsdagar kl. 17.00-18.00.

Terminsstart är vecka 36, den 9 september.

Lämning och hämtning sker utanför hallen. Vi ledare kommer att möta upp barnen vid dörren, detta kommer att ske från ca 10 minuter innan träningen startar. Ingen gymnast släpps in i hallen innan dess och anhöriga släpps inte in i hallen alls. OBS! Uppvärmning kommer att ske utomhus så länge vädret tillåter.

Vi kommer sen att släppa in några barn i taget, för att slippa trängsel i omklädningsrummen. Barnen ska vara ombytta och redo för träning – dvs hår uppsatt och smycken avtagna.

Vi kommer efter träningen, släppa iväg barnen i omgångar, även det för att minska trängseln i omklädningsrummen. Några kan därför komma ut utanför hallen strax innan vi slutar och några strax efter.

Vet man att man kommer sent en träning, vänligen meddela det till ledare Annelie Thörnblom via SMS; 073-0850754

Du behöver inte sjukanmäla barnet vid enstaka tillfällen. Kommer barnet vara borta mer än tre veckor i rad måste du meddela det till huvudledaren så att barnet behåller sin plats i gruppen. Om barnet inte vill fortsätta med gymnastiken vill vi att du meddelar detta så snart som möjligt så att de barn som står i kö får möjligheten att vara med istället. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen.

För att ingen ska komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen har föreningen ett antal regler. Informera barnen om dessa regler innan ni kommer till hallen så de är väl förberedda när de kommer till träningen.

• Vi använder inte klockor och smycken som halsband, armband, ringar och örhängen på träningen. Örhängen kan tejpas av förälder/ vårdnadshavare. Ledarna har inte möjlighet att hjälpa till med tejpning.
  • Barnen ska vara barfota.

Vi har en hemsida och Facebooksida där vi ibland publicerar bilder. Om det är något barn som INTE får synas på bild måste ni meddela det till huvudledaren.

Du får även gärna höra av dig om det är något speciellt vi behöver veta om ditt barn - om det t ex finns allergier eller andra saker som det kan vara viktigt att vi känner till.

Vi ser fram emot en härlig hösttermin med massor av parkour. Vår plan är alltid att barnen ska få en allsidig och varierande träning av de motoriska färdigheterna - och allt på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är målet!

Hälsningar/ alla ledare genom Annelie Thörnblom som nås på 073-0850754.

Träning, Enahallen, 30/09 17:00
Träning, Enahallen, 07/10 17:00