Parkour Grön

Parkour Grön är en grupp som består av ca 25 aktiva som är födda 2011 eller tidigare. Vi tränar i Enahallen i Enköping, på torsdagar 17.00-18.00.

Vårterminen 2022 drar igång 13/1

Denna gruppen är full, men det går bra att ställa sig på kö, vilket ni enkelt gör här på hemsidan. Skriv Parkour Grön som kommentar.

Ledare för gruppen är; Annelie Thörnblom, Jonathan Lind, Peter Bodolai, Markus Österberg, Max Jynnesjö och Alva Arkentoft.

Terminsavslutning
2022-04-04 10:31

På torsdag 7/4 har vi sista träningen för den här terminen.

Föräldrar är välkomna att titta på träningen.

Hälsningar //Alla ledare

Parkouren börjar den 13 januari
2022-01-04 21:18

Välkomna till Enköpings SK Gymnastikförening Parkour Grön.

Vi tränar i Enahallen på torsdagar kl. 17.00-18.00

Terminsstart är vecka 2, den 13 januari.

Lämning och hämtning sker utanför hallen. Vi ledare kommer att möta upp barnen i dörren, detta kommer ske ca 5 minuter innan träningen börjar. Ingen gymnast släpps in i hallen innan dess och anhöriga släpps inte in i hallen alls.

Barnen ska vara ombytta och redo för träning – dvs hår uppsatt och smycken avtagna.

Vi kommer efter träningen, släppa iväg barnen i omgångar, även det för att minska trängseln i omklädningsrummen. Några kan därför komma ut utanför hallen strax innan vi slutar och några strax efter.

Vet man att man kommer sent en träning, vänligen meddela det till ledare Annelie Thörnblom via SMS; 073-0850754

Du behöver inte sjukanmäla barnet vid enstaka tillfällen. Kommer barnet vara borta mer än tre veckor i rad måste du meddela det till huvudledaren så att barnet behåller sin plats i gruppen. Om barnet inte vill fortsätta med parkour vill vi att du meddelar detta så snart som möjligt så att de barn som står i kö får möjligheten att vara med istället. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen.

För att ingen ska komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen har föreningen ett antal regler. Informera barnen om dessa regler innan ni kommer till hallen så de är väl förberedda när de kommer till träningen.

• Vi använder inte klockor och smycken som halsband, armband, ringar och örhängen på träningen. Örhängen kan tejpas av förälder/ vårdnadshavare. Ledarna har inte möjlighet att hjälpa till med tejpning.
  • Barnen ska vara barfota.

Vi har en hemsida och Facebooksida där vi ibland publicerar bilder. Om det är något barn som INTE får synas på bild måste ni meddela det till huvudledaren.

Du får även gärna höra av dig om det är något speciellt vi behöver veta om ditt barn - om det t ex finns allergier eller andra saker som det kan vara viktigt att vi känner till.

Vi ser fram emot en härlig vårtermin med massor av parkour. Vår plan är alltid att barnen ska få en allsidig och varierande träning av de motoriska färdigheterna - och allt på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är målet!

Hälsningar alla ledare genom Annelie

Anmälan till vårterminen 2022
2021-12-08 22:41

Imorgon 9/12 så kommer ni att få en betalningslänk via er mail för träningsavgiften för vårterminen. Betalar man den innan 2/1 -2022 så behåller man sin plats i gruppen. Man kan också aktivt välja att klicka på ”Jag ska inte vara med” om man vet redan nu att man inte skall fortsätta till våren, vilket underlättar för oss som förening. Har ni frågor kring fakturan så kan ni kontakta enkopingsgymnastik@gmail.com

Med vänlig hälsning, Parkouransvariga Gabriella och Hannah

Avslutningsträning med vårdnadshavare 2/12
2021-11-25 17:43

Nästa vecka (2/12) kör vi sista träningen före jul.

Eftersom det inte blir något luciafirande i år, vill vi bjuda in er vårdnadshavare att vara med under sista träningstillfället. Detta kommer alltså inte vara någon uppvisning, utan istället har ni möjlighet att vara med och titta och för de som vill, prova på parkour tillsammans med barnen. Tanken är att barnen ska få möjlighet att visa vad de lärt sig och låta er vuxna testa. Alla övningar anpassas efter varje individ.

Ni som vill testa bör vara ombytta till träningskläder. Dragkedjor och skor kan förstöra våra redskap, så kör barfota och med mjuka kläder.

Det blir trevligt att få träffa er!

Varmt välkomna!