Trupp Röd

Trupp Röd är en trupp-grupp som består av 25 gymnaster födda 2012 och 2013. Vi tränar två gånger i veckan i Enahallen i Enköping:

Onsdagar kl 17.30-19.

För att träna med Trupp Röd behöver du först gå minst en termin i någon av våra basgrupper. Du ska också ha en hög träningsnärvaro samt vilja delta i alla våra evenemang, det vill säga tävlingar (alla tre grenar) och uppvisningar.

Ledare för Trupp Röd är Jenny Ahlström, Sandra Hägg, Clara Pettersson, Jenny Widmark, Therese Holgersson, Jessica Hallgren, Nellie Albertsson och Malin Ståhl.

Kontaktpersoner:

Jenny Ahlström (jenny.ahlstrom@telia.com)

Malin Ståhl (malin_0925@hotmail.com)

Anmälan hösten 2021
2021-07-07 07:07

Nu ska ni, som har gymnaster som har gått i Trupp Röd under vårterminen, ha fått ett mejl eller avisering via appen om att det är dags att betala – det är också er anmälan till höstens gymnastik. Anmäl er gymnast genom att välja ”gå till betalning” och därefter klicka vidare. Om gymnasten inte vill fortsätta i truppen, kan ni välja att avanmäla gymnasten. Sista datum att anmäla/betala eller att avanmäla är 15 aug, men gör det gärna så snart som möjligt.

Vi kommer att vid behov anpassa vår verksamhet utefter Folkhälsomyndighetens rekommendationer, men hoppas och planerar nu för att kunna starta upp träningarna vecka 34. Anmäl därför er gymnast som vanligt och skulle rådande rekommendationer ändras och vi inte kan starta upp truppen till hösten, kommer ni att få full återbetalning.

Påminner om nya träningstiderna också:
Onsdagar kl 17.30-19.

Vi önskar er en fortsatt trevlig sommar!

Ändrade träningsdagar och -tider
2021-06-15 11:35

Hoppas att ni mår bra i sommarvärmen och att era gymnaster fortsätter att röra på sig. 😊

Vi har nu fått besked om ändrade och utökade träningsdagar och -tider till hösten. Vi fortsätter träna i Enahallen:

Onsdagar kl 17.30-19.

Utskick om återanmälan kommer under juli, men vi hoppas förstås att alla våra gymnaster vill fortsätta!

Alla ledare genom Malin
Tack och trevlig sommar!
2021-05-27 20:32

Tusen tack för i år, alla gymnaster och vårdnadshavare – vårt första år som Trupp Röd! Extra stort tack till Ines mamma Lisa, Wilhelminas mamma Maria och Tyras pappa Per för hjälp med bakning till kvällens avslutningsfika. Tack också till företaget Creative Technology, via Tyras pappa Per, för sponsring med projektor så vi kunde titta på film tillsammans tidigare i våras.

Vi ledare är sååå stolta över alla våra gymnaster! Vi har haft ett jätteroligt första år som trupp, även om det blev ett annorlunda år än vi hade planerat för. Vi hoppas att alla våra gymnaster också har haft roligt, och vi håller tummarna för att vi ses allihop i höst igen och för att vi då får åka på läger och kanske tom tävla. 😊

Önskar er alla en riktigt härlig sommar!

Jenny, Sandra, Clara, Therese, Jessica, Jenny, Nellie och Malin

PS Håll gärna utkik på Instagram, så kanske det dyker upp nån utmaning då och då.

Info om resterande träningar samt avslutning
2021-05-07 17:11

Terminen börjar närma sig sitt slut. Vi har tre måndagsträningar och två torsdagsträningar kvar (ingen träning 13 maj pga röd dag). Vi kommer att samlas vid Enahallen för utomhusträningarna på måndagarna resten av denna termin (kalendern är uppdaterad).

27 maj har vi vår sista träning och då har vi börjat planera för att köra en kortare ”miniuppvisning” som kommer att livesändas via vår Instagram med preliminär start kl 18.

Vi kommer att försöka göra det tävlingslikt med dräkter etc och här kommer därför en inköpslista för tjejerna:

Gymnastikdräkter finns att låna av föreningen och vi kommer att prova ut dessa i samband med kvarvarande träningar innan 27 maj.

Även till killarna finns det kläder att låna - shorts och linne. Vi rekommenderar helsvarta kalsonger under.

Vi vill förstås vara en inkluderande förening som välkomnar alla, så om t ex någon gymnast absolut inte vill ha gymnastikdräkt, eller nån annan kanske föredrar gymnastikdräkt framför shorts och linne, hör av er till Malin så försöker vi lösa det.

Till träningen 27 maj vill vi att gymnasterna kommer i tävlingsfrisyr som vi bestämt är två inbakade flätor, vilket gäller för alla med lite längre hår - dvs så snart det går att fläta. Tänk på att de ska hålla för klädbyte och kullerbyttor, så hårsprej kan behövas.

Eventuell sporttopp under gymnastikdräkten får inte ha sk brottarrygg, då dräkterna är v-ringade både fram och bak.

Vi påminner också om att vi kommer att avsluta terminen med fika (efter livesändningen), så vänligen meddela Malin om ev allergier, intoleranser eller överkänsligheter vi behöver ta hänsyn till.

Uppvärmning inomhus 6/5
2021-05-06 15:42

Vi har bestämt oss för att värma upp inomhus idag. Ingen verksamhet utomhus idag, alltså.

Enköpings SK Gymnastikförening, 09/03 03-09