Trupp Lila

Trupp Lila är en trupp-grupp som består utav tjejer i åldrarna 07-09

Tränare för Trupp Lila är Ann Ulmstedt, Markus Österberg, Fideli Beckeld, Jonna Thakén, Thea Danielsson, Louise Söderling och Ebba Bigelius

Våra träningstider:

Måndagar 18.45- 20.15

Onsdagar 19-20:30

Söndagar 17:30-19

Instagram: eskgf_trupplila

Kontaktperson/Huvudledare:

Ebba Bigelius ebba@bigelius.se

Skicka sms 0708-440406

SM på söndag
2022-05-19 08:31

Hej,

Så kul att många av er följer med till SM på söndag.

Vi har bestämt att vi ledare kan köra alla gymnaster.

Så vi ses 09:20 på Enavallens parkering. Hör av dig om din gymnast INTE åker med oss ledare!

Då möter vi upp dem 10 vid entrén i Västerås.

Din gymnast hör av sig till dig när vi lämnar Västerås. (Ca 16:00 borde vi lämna)

Så kommer vi lämna dem på samma ställe. (Enavallens parkering)

Tänk på att gymasterna har med sig en lunchpeng.

Sista träningen på onsdag (25 maj) kör vi öppenträning, vilket betyder att ni är välkomna att komma och kolla när vi tränar. Även släkt och kompisar är välkomna.

Hoppas ni får en fin dag

Snart slut på vårterminen+avslutning
2022-05-18 12:17

Hej,

Nu börjar vårterminen ta slut.

Vi ledare är så stolta och glada efter den här terminen, vilka duktiga gymnaster.

Sista träningen är om en vecka!

Onsdag 25 maj.

Men avslutning i år kommer vi ha hemma hos mig.

Söndag 19 juni, 13-17 är gymnasterna välkomna hem till mig.

Snöbärsgatan 5

Dem får gärna ta med badkläder om dem vill bada i vår pool.

Kommer skicka ut en kallelse under dagen.

Trevlig dag

Nykvarn 7:e maj
2022-05-07 21:09

Fler bilder (+4) >>

Hej,

Vilken dag, vi är så nöjda, stolta och glada.

Så värda dem är varje medalj, vilka gymnaster🥇🥈🥉

Här kommer lite bilder

Trevligt kväll

Bilder från dagen
2022-04-24 21:28

Hej igen, här kommer lite bilder från dagen.

Videos på alla varv finns på vår instagram.

Nykvarn 7 maj
2022-04-24 18:54

Hej,

Tack för en rolig tävlingsdag, hoppas ni med resultatet ändå har nöjda gymnaster hemma. Vi är väldigt nöjda med dem allihopa.

Nu är det dags att se framemot Nykvarn tävlingen. Det blir en väldigt tidig morgon då vi samlas i Nykvarn 07:00 lördag den 7 maj.

Tack för hjälpen ni som flätade hår. Vi önskar även hjälp till nästa tävling.

Vägbeskrivning:

Tävlingen arrangeras i Furuborgshallen i Nykvarn. Det finns parkeringsplatser i anslutning till hallen. Adressen är Furuborgshallen 155 32 Nykvarn. Med bil tar du avfarten mot Nykvarn, kör sedan första höger i rondellen och följer sedan vägen fram tills det stora vattentornet där tar ni höger. Följ sedan trädgårdsvägen fram tills ni ser Furuborgshallen.

Vi har en kontantfri tävling i cafeterian. Men i entren tar vi både swish och kontanter. Entrépris: 70kr (vuxna från 15 år) och 35 kr (barn 3-14år).

Publiken hänvisas till läktaren, foajen samt på kortsidan av hallen på våning 2.

I hallen finns en cafeteria, där säljs bland annat korv, toast, fika, dryck, godis mm. I cafeterian betalar man med kort eller swish.

Viktiga tider
Samling: 07:00

Förträning: 07:30

Tävlingstart: 08:40

Prisutdelning: 09:50

Vi kommer att tävla i alla tre grenar, dvs. Fristående, Hopp/Trampett och Matta/Tumbling. På tävlingen kommer gymnasterna att låna dräkter av föreningen.

PACKLISTA

- Svarta hårsnoddar

-Borste

-Hårspray

- Svarta strumpor

- Svarta tajts 50 eller 70 deiner. (Ta med två par om ni har)

- Svarta trosor

- Svart sport BH med axelband (alltså inte brottarrygg). Det går även bra med en vanlig svart BH.

-Gröna tröja med reklam på

Ät en ordentligt frukost hemma (eller i bilen), men ta även med något att äta under tävlingen.

Tänk på att lämna smycken hemma, och ta bort eventuellt nagellack eller "tatueringar". Om din gymnast tänker ha skydd eller tejp tänk på att det ska vara hudfärgat. Eller ha svart/mörkt skydd under tightsen.

Även bra att lämna värdesaker hemma. Om du inte behöver, ta inte med din mobil, eller lämna den till din vårdnadshavare när vi tävlar.

Om ni har möjlighet vill vi att ni har flätat håret hemma innan ni kommer. Om ingen kan det hemma så kan vi fixa det på plats.

Frisyren är TVÅ INbakade flätor.

Det kan även vara skönt med någon form av overall eller tröja med dragkedja som går lätt att ta av och på och som inte behövs dras över huvudet (då det kan förstöra håret) eller ett par överdrags byxor att ha på sig mellan grenarna så vi inte blir kalla. Vi rekommenderar då kläder i föreningens färger om det går, dvs. svart eller grönt.

Obs: Imorgon är det dags för uppvisningstävlingen

Samling för gymnaster: 17:15

Start: 18:00

Valfri frisyr

Ta med:

DRÄKTEN

Tajts att ha under dräkten.