Barngymnastik
Barngymnastik barn födda 2015-2016 ons Bergvreten
I gruppen välkomnar vi barn födda 2015 och 2016. Vi tränar i bortre delen av Bergvretenhallen på onsdagar kl.17.30-18.20.

Träningen drar igång vecka 6.

Huvudledare är Maria Sjöstrand

Se mer om vad barngymnastik innebär under fliken Barngymnastik.
Terminsavslutning 12 maj
2021-05-07 12:25

Hej,

Påminner om att nästa vecka, onsdag den 12 maj är sista träningen för denna termin.

Då pandemin fortsätter så kommer vi inte kunna visa upp något för er föräldrar utan det kommer bli en vanlig träning för barnen.

Information om anmälan till höstterminen kan ni följa på vår hemsida, www.enkopingsgymnastik.se
Just nu kan ni läsa nedan information:

Anmälan till höstens grupper kommer att öppna i juli och alla medlemmar som varit aktiva i någon av vårens grupper kommer då att få ett mail med länk till anmälan. I augusti kommer vi att bjuda in nya deltagare från vår kö, i mån av plats.

Mer information om höstens verksamhet inklusive tid och plats för grupperna kommer när vi fått våra halltider bekräftade.

Vi hoppas på att kunna starta verksamheten som vanligt till hösten (v. 34 för truppgymnastik och v. 36 för barngymnastik/basgymnastik/parkour) men vi kommer självklart att följa myndigheternas rekommendationer gällande föreningsliv och träningsupplägg.

Vid frågor hör gärna av er till oss på:

Vi ledare vill tack för en rolig termin med mycket rörelseglädje!

Hälsningar Anna, Pernilla och Maria
Ingen gymnastikträning 31 mars
2021-03-16 20:30
Onsdagen den 31 mars är det ingen träning pga att det är påsklov.

Vi önskar alla en glad påsk!
Ingen träning på sportlovet
2021-02-17 21:04

Den 24 februari är barngymnastiken inställd pga sportlov.

Välkomna på gymnastik den 10 februari!
2021-02-01 21:23

Välkomna på barngymnastik för barn födda 2015/16!
Träningen är i Bergvretshallens bortre del på onsdagar kl.17.30-18.20.
Vi tränar 10 februari – 12 maj.

Anmälan och betalning sker innan första träningen via den länk som ni fått i ett annat mejl.

Vi och ni följer naturligtvis våra regler kring Covid-19, vi ber er läsa dem innan första träningen,

Lämning och hämtning sker utanför hallen
  • Vi ledare kommer att möta upp barnen i ytterdörren. Inget barn släpps in i hallen.
  • Vi kommer att släppa in några gymnaster i taget, för att slippa trängsel i omklädningsrummen. Barnen ska vara ombytta och redo för träning – dvs hår uppsatt och smycken avtagna.
  • Vi kommer efter träningen, släppa iväg barneni omgångar, även det för att minska trängseln i omklädningsrummen. Några kan därför komma ut utanför hallen strax innan vi slutar och några strax efter.
  • Anhöriga släpps inte in i hallen alls.
  • Informera era barn om dessa regler innan ni kommer till hallen så de är väl förberedda när de kommer till träningen.

Vi ser fram emot en härlig vårtermin med massor av gymnastik. Vår tanke är alltid att barnen ska få en allsidig och varierande träning av de motoriska färdigheterna - och allt på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är målet!

Ledare i gruppen är Anna Grindlund, Gabriella Petersson, Pernilla Nyqvist och Maria Sjöstrand.

För att ingen ska komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen har föreningen ett antal regler. Prata med ditt barn om vikten av de här sakerna så att hen får en förståelse för vad de innebär.

• Vi använder inte smycken som halsband, armband, ringar och örhängen på träningen.
  • Du behöver inte sjukanmäla ditt barn vid enstaka tillfällen. Kommer barnet vara borta mer än tre veckor i rad måste du meddela det till huvudledaren så att barnet behåller sin plats i gruppen.
  • Om ditt barn inte vill fortsätta med gymnastiken vill vi att du meddelar detta så snart som möjligt så att de barn som står i kö får möjligheten att vara med istället. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor! Du får även gärna höra av dig om det är något speciellt vi behöver veta om ditt barn - om det t ex finns allergier eller andra saker som det kan vara viktigt att vi känner till. Huvudledare Maria Sjöstrand nås på mail sjostrandmaria@hotmail.com

Vänliga hälsningar ledarna genom Maria Sjöstrand

Enköpings SK Gymnastikförening, 09/03 03-09