SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Enköpings SK Gymnastikförening
Gymnastik & Parkour
Barngymnastik
Barn födda 15/16, måndagar Bergvretenhallen
I gruppen välkomnar vi barn födda 2015 och 2016. Vi tränar i den bortre delen av Bergvretenhallen på måndagar kl 17.00 - 17.50.

Träningen börjar vecka 6.

Huvudledare är Gabrielle Danielsson

Se mer om vad barngymnastik innebär under fliken Barngymnastik.
Tack för den här terminen!
2021-05-09 19:40

Hej,

 

Imorgon, 10/5 är sista träningen för denna termin.

Vi kommer träna som vanligt men ta in några av barnens egna önskemål i hinderbanan för att göra sista träningen lite extra rolig. 

 

Vi vill tacka alla er, både barn och vårdnadshavare, för den fina respekt ni visat för de restriktioner vi infört i och med covid-19.

 

Och som alltid, ett stort tack för en rolig och lärorik gymnastiktermin!! 

 

Hälsningar Ledarna 

Välkomna på gymnastik 8 februari!
2021-01-31 13:19
Äntligen kan vi starta upp gymnastiken igen! Måndagen 8 februari är ni välkomna att träna med oss i Bergvretshallen kl 17.00-17.50, vi tränar i den bortre delen av hallen. 

Givetvis förhåller vi oss till de riktlinjer som finns gällande covid-19. Precis som i höstas kommer ni både lämna och hämta era barn utanför hallen där ni möts av en ledare som släpper in några barn i taget. Nytt för oss som förening är att det finns ett maxantal per hall, då varje deltagare skall ha 10 kvm yta var, detta gäller även i omklädningsrummen. Detta har vi tagit hänsyn till då varje hall rymmer fler än vad vi är per tillfälle samt att vi kommer släppa in ett begränsat antal barn i taget, så väntetiden ute kan bli något längre än tidigare. 
Som tidigare är det viktigt att ni stannar hemma vid minsta symptom och är noggranna med handtvätt. Vi arbetar för att hålla avstånd mellan varandra, det gäller såväl ledare som deltagare. 

Vi ser fram emot att starta upp gymnastiken igen!

Hälsningar Ledarna, genom Gabrielle Danielsson
Hej och välkomna!
2020-08-30 09:45

Hej och välkomna!


Nu ser vi fram emot en ny gymnastiktermin och imorgon kör vi igång! Vi tränar på måndagar i Bergvretenhallens bortre del kl 17.00-17.50.


Vi hoppas att ni tagit del av tidigare utskick och den information som redan finns på hemsidan angående de riktlinjer vi följer i och med covid-19. Dessa kan vara bra att läsa igenom en extra gång, samt uppdatera barnen om vad som gäller inför morgondagens terminsstart.


Här kommer ytterligare lite praktisk information som är viktig att alla tar del av.


• Barn som kommer till gymnastiken är friska och symptomfria. Vi tvekar inte att ringa hem barn som uppvisar symptom, tex hosta.
• Barnen är ombytta och har uppsatt hår innan de kommer till träningen. Smycken lämnar vi hemma.
• Förläldrar lämnar sina barn utanför hallen där de tas emot av en ledare, vi släpper in några barn i taget.
• För att underlätta för alla önskar vi att barnen har ytterkläder och skor som de kan ta på och av själva, märk med namn.
• Vattenflaska är bra att ha med, märk med namn.
• Barnen lämnas till föräldrarna utanför hallen efter avslutad träning, observera att träningen är slut 17.50.
• Eventuella kvarglömda saker samlar vi ihop och återlämnar vid nästa träningstillfälle. Viktigt att ni märker vattenflaska och kläder med namn så de hittar hem igen.
• Om ni vet att ni blir sena till träningen så meddela detta till Gabrielle 076-10 95 620.
• Vid frågor är ni välkomna att kontakta huvudledare Gabrielle via mail gabrielle.olofsson@hotmail.com


Om vi alla hjälps åt att följa dessa riktlinjer samt försöker sköta lämning och hämtning så smidigt som möjligt får vi mer tid till gymnastik och rörelseglädje tillsammans med era barn.


Vi ses imorgon!


Hälsningar Ledarna, genom Gabrielle Danielsson

Välkomna till höstterminen!
2020-08-28 19:00

Hej!

Välkomna till Enköpings SK Gymnastikförening  barngymnastik för barn födda 2015/16!
Vi kommer att hålla till i Bergvretshallens bortre del på måndagar 17.00-17.50.

Terminsstart är v 36, det vill säga 31 augusti. 


Lämning och hämtning sker utanför hallen

Jag hoppas att ni har haft möjlighet att på ESK gymnasternas hemsida läsa nyheten ang Covid-19. En stor förändring är att barnen lämnas och hämtas utanför hallen. Anhöriga släpps inte in i hallen alls.

  • Vi ledare kommer att möta upp barnen i dörren, detta kommer att ske ca 10 minuter innan träningen startar. Inget barn släpps in i hallen innan dess.
  • Vi kommer att släppa in några gymnaster i taget, för att slippa trängsel i omklädningsrummen. Barnen ska vara ombytta och redo för träning – dvs hår uppsatt och smycken avtagna.
  • Vi kommer efter träningen, släppa iväg barneni omgångar, även det för att minska trängseln i omklädningsrummen. Några kan därför komma ut utanför hallen strax innan vi slutar och några strax efter.
  • Vet man att man kommer sent en träning, vänligen meddela det till Gabrielle, via SMS 076-10 95 620.
  • Informera era barn om dessa regler innan ni kommer till hallen så de är väl förberedda när de kommer till träningen.

Vi ser fram emot en härlig hösttermin med massor av gymnastik. Vår tanke är alltid att barnen ska få en allsidig och varierande träning av de motoriska färdigheterna - och allt på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är målet! 


För att ingen ska komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen har föreningen ett antal regler. Prata med ditt barn om vikten av de här sakerna så att hen får en förståelse för vad de innebär.

  • Långt hår ska vara uppsatt.
  • Vi använder inte smycken som halsband, armband, ringar och örhängen på träningen.
  • Barnen ska bära sockiplast/mockasiner eller vara barfota.
  • Du behöver inte sjukanmäla ditt barn vid enstaka tillfällen. Kommer barnet vara borta mer än tre veckor i rad måste du meddela det till huvudledaren så att barnet behåller sin plats i gruppen.
  • Om ditt barn inte vill fortsätta med gymnastiken vill vi att du meddelar detta så snart som möjligt så att de barn som står i kö får möjligheten att vara med istället. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen.


Tveka inte att höra av dig om du har några frågor! Du får även gärna höra av dig om det är något speciellt vi behöver veta om ditt barn - om det t ex finns allergier eller andra saker som det kan vara viktigt att vi känner till. Huvudledare Gabrielle nås på gabrielle.olofsson@hotmail.com


Återigen - varmt välkomna! Vi ses 31 augusti!

Vänliga hälsningar


PS Logga gärna in och kontrollera uppgifterna på ditt barn. Det är viktigt att all info stämmer om vi skulle behöva nå dig. Om ni är två vårdnadshavare - lägg gärna in bådas uppgifter. DS

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Enköpings SK Gymnastikförening, 07/07 07:00 
Enköpings SK Gymnastikförening, 05/07 10:32 
Enköpings SK Gymnastikförening, 04/05 20:37 
Enköpings SK Gymnastikförening, 03/05 14:24 
Enköpings SK Gymnastikförening, 13/03 17:08 
Enköpings SK Gymnastikförening, 09/03 03-09