Trupp Gul
Välkommen till trupp gul!

Vi är ett gäng tjejer som är födda 2010/2011.

Våra träningstider ht-21 är:
Måndagar: Enahallen kl: 17.15 -18.45
Onsdagar i Enahallen kl: 17.30-19.00

För att träna med trupp gul behöver du först gå minst en termin i någon av våra basgrupper. Du ska ha en hög träningsnärvaro samt vilja delta tävlingar (alla tre grenar) och uppvisningar. Just nu är truppen full men det går bra att ställa sig i kö.

Vi som tränar trupp gul heter: Malin, Emma A, Ebba, Emma M, Linn D P, Alice, Freja och Linn F

Huvudledare för gruppen är Linn De Porbaix och Emma Ahde.
Vid frågor kontakta huvudledare Emma via mail: ahdeemma@hotmail.com.

Följ oss gärna på instagram: eskgf_truppgul
Träningstider ht 2021
2021-06-15 15:20

Hej alla glada gymnaster och föräldrar!

Hoppas ni njuter av sommarlov.

Träningarna kommer dra igång v. 34 och våra träningstider kommer att vara:

Måndagar 17.15-18.45

Onsdagar 17.30-19.00

Nytt för höstterminen är att Emma Ahde och Linn De Pourbaix tar över som huvudledare efter Jennie!

Är det något ni undrar över kan ni nu ta kontakt via mailadressen ahdeemma@hotmail.com.

Ha en faktisk sommar nu,

Mvh ledarna i trupp gul💛

Inställda träningar v 18
2021-05-03 15:54

Under v 18 blir träningarna inställda för trupp gul!

Ses igen 10/5 och förhoppningsvis kan vi vara inne i hallen igen då.

mvh: Jennie

Äntligen!
2021-01-27 18:30
V 6 kör vi igång igen!
Måndagar 17,00-18,30
Onsdagar 17,15-18,45

Vi kommer att ha hela hallen för oss själva.
Insläpp kommer ske som förra terminen med hjälp av tränare vid dörren. Därefter är det handtvätt som gäller.
Vi fortsätter såklart att hålla oss till alla restriktioner.
Prata gärna hemma om vikten att hålla avstånd till varandra.

Vi får tillökning på tränarfronten, Emma Magnusson som var med när trupp gul startades kommer tillbaka och det är vi superglada åt!
Har ni frågor kan ni maila huvudtränare Jennie på
Jennie.Johansson@enkoping.se

Gott nytt år och lite info om våren
2020-12-31 09:06
Hej på er alla. Hoppas att ni njuter av jullovet där hemma. Ni sitter väl inte still hela dagarna? Armhävningar, sit ups, jägarvila, plankan och burpees tar inte mycket plats och är utmärkta övningar att hålla igång med. Sen önskar vi också att alla gymnaster kan stå minst 10 sek på händer mot vägg, gärna en stund utan också.
När vi får starta upp igen i vår kommer trupp gul träna måndagar och ONSDAGAR! Vi byter alltså dag, detta för att få ihop det tränarmässigt. Hoppas att så många som möjligt ändå kan fortsätta. Mer info kommer närmare uppstarten.
Vi ledare i gul önskar er alla ett gott nytt år och hoppas såklart att 2021 blir ett bra mycket bättre träningsår än det som varit. Ta hand om er så ses vi i vår igen! 💛
Höstlovet
2020-10-16 19:04

Halloweenträning 28/10

Hej alla glada föräldrar och gymnaster!

Under höstlovet (v.44) är ordinarie måndags- samt torsdagsträning inställd. Vi i ledarstaben har dock beslutat att anordna en höstlovsträning med halloween-tema under onsdagskvällen, den 28/10, mellan klockan 15:30-19:30 i Enahallen. Träningen kommer inkludera allt från teambuilding till träning med speciella redskap- såsom trampolin och airtrack. Träningen anordnar vi i syfte till att ha lite extra kul med truppen under lovet och därtill skapa en ännu mer sammansvetsad grupp!

Vi önskar att gymnasterna har med sig ett rejält mellanmål alternativ en lättare middag då träningen ligger lite tokigt över middagstid. Viktigt dock att gymnasterna själva kan förvara sin matsäck kylt då vi inte har tillgång till något kylskåp! Exempel på matsäck kan vara pastasallad, alltså inte endast en frukt. Inga nötter!

Därtill skulle vi tycka det var kul om gymnasterna hade med sig någon typ av lättare halloweenutklädnad som enkelt går att ta på och av i samband med träningspassen. Exempelvis en häxhatt. OBS! inget som kan kladda av sig på våra redskap (ex ansiktssminkningar, fejkblod etc). Utklädnad är absolut inget krav.

Som vanligt vill vi att gymnasterna är ombytta, utan smycken, har med sig vattenflaska och har håret uppsatt. Kallelse till halloweenträningen skickas ut separat. Viktigt att denna besvaras snarast möjligt så vi kan börja planera utifrån antal intresserade gymnaster!

Vi ser så mycket fram mot denna halloweenträning och hoppas att så många som möjligt av gymnasterna kan vara med! Som vanligt följer vi folkmyndighetens restriktioner och ber er därför hålla era gymnaster hemma om de känner sig krassliga.

Har ni några frågor? Kontakta Ebba, 073-890 31 91 alternativt Emma, 070-402 44 50

Hälsningar ledarna!

Enköpings SK Gymnastikförening, 09/03 03-09