Frågor och svar
Då vi får många frågor just nu om anmälan så kommer de de vanligaste frågorna och svaren här.

1.   Fråga: Mitt barn vill börja på barngymnastik och är född 13/14, hur gör jag?

Svar: Du kan anmäla ditt barn via vår hemsida from den 27 augusti, det är först till kvarn som gäller. Om det är fullt så kan du ställa ditt barn i kö, följ instruktionen på vår hemsida under fliken ”Vill du ställa dig på kö?”

2.   Fråga: Mitt barn vill börja på gymnastik och är född 2012 eller tidigare?

Svar: Vi har fullt och kö till våra gymnastikgrupper men du kan ställa ditt barn på kö from den 3 september, följ instruktionen på vår hemsida under fliken ”Vill du ställa dig på kö?”

3.   Fråga: Mitt barn vill börja på parkour och är född 2008 eller tidigare?

Svar: Du kan anmäla ditt barn via vår hemsida from den 27 augusti, det är först till kvarn som gäller. Om det är fullt så kan du ställa ditt barn i kö, följ instruktionen på vår hemsida under fliken ”Vill du ställa dig på kö?”

Mvh Styrelsen genom Madelen

Vill du ställa dig på kö?!
Så här går du tillväga om du vill ställa dig på kö till vår förening:

Du går in på medlemskap (som är i listan under headbanner).
Där gör du en medlemsanmälan.
Sedan mailar du oss, enkopingsgymnastik@gmail.com
Där skriver du att ni varit in och gjort en medlemsansökan, vilket namn det gäller och till vilken grupp (våra grupper ser ni i listan högst upp på sidan).
Har ni ytterligare frågor skriv gärna ett mail.

Hej.

Vi har väldigt stor efterfrågan till våra grupper. Och som det ser ut just nu så har våra barn och basgrupper redan slutat för terminen eller är inne på sista veckan. Så vi kan inte erbjuda er någon plats. Till hösten så kommer vi att börja om, så håll då utkik på våra sociala kanaler (Facebook och Hemsidan) om när och hur.

Med Vänliga hälsningar Styrelsen, genom Hannah
Hej.

Vi har just nu väldigt lång kö till alla våra grupper. Så vi kan inte garantera att man kommer att få en plats när man ställer sig på kö nu. Vi hänvisar då till att vara aktiv inför terminstart igen vid hösten 2018.

Med vänlig hälsning Hannah