Parkouren börjar 13 januari
2022-01-04 16:49

Välkomna till Enköpings SK Gymnastikförening Parkour Svart.

Vi tränar i Enahallen på torsdagar kl. 18.00-19.30.

Terminsstart är vecka 2, den 13 januari.

Lämning och hämtning sker utanför hallen. Vi ledare kommer att möta upp barnen i dörren, detta kommer ske ca 5 minuter innan träningen börjar. Ingen gymnast släpps in i hallen innan dess och anhöriga släpps inte in i hallen alls.

Barnen ska vara ombytta och redo för träning – dvs hår uppsatt och smycken avtagna.

Vi kommer efter träningen, släppa iväg barnen i omgångar, även det för att minska trängseln i omklädningsrummen. Några kan därför komma ut utanför hallen strax innan vi slutar och några strax efter.

Vet man att man kommer sent en träning, vänligen meddela det till ledare Caroline Häll Pettersson via SMS; 070-409 88 47

Du behöver inte sjukanmäla barnet vid enstaka tillfällen. Kommer barnet vara borta mer än tre veckor i rad måste du meddela det till huvudledaren så att barnet behåller sin plats i gruppen. Om barnet inte vill fortsätta med parkour vill vi att du meddelar detta så snart som möjligt så att de barn som står i kö får möjligheten att vara med istället. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen.

För att ingen ska komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen har föreningen ett antal regler. Informera barnen om dessa regler innan ni kommer till hallen så de är väl förberedda när de kommer till träningen.

• Vi använder inte klockor och smycken som halsband, armband, ringar och örhängen på träningen. Örhängen kan tejpas av förälder/ vårdnadshavare. Ledarna har inte möjlighet att hjälpa till med tejpning.
  • Barnen ska vara barfota.

Vi har en hemsida och Facebooksida där vi ibland publicerar bilder. Om det är något barn som INTE får synas på bild måste ni meddela det till huvudledaren.

Du får även gärna höra av dig om det är något speciellt vi behöver veta om ditt barn - om det t ex finns allergier eller andra saker som det kan vara viktigt att vi känner till.

Vi ser fram emot en härlig vårtermin med massor av parkour. Vår plan är alltid att barnen ska få en allsidig och varierande träning av de motoriska färdigheterna - och allt på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är målet!

Hälsningar alla ledare genom Caroline

Terminsavslutning2022-04-04 10:27