Terminsstart 2021
2021-01-28 15:32

Välkomna till Enköpings SK Gymnastikförening basgymnastik för barn födda 2013/14!

Vi håller till i Enahallen, ingången vid grinden (entrén längst bort från skolan)

Vi tränar på tisdagar 17.00-17.50.

Terminsstart är v 6, det vill säga 9 februari.

Vi har vidtagit åtgärder när det kommer till Covid.

En ny regel som berör oss som förening är ett maxantal per hall då varje deltagare skall ha 10kvm yta var. Vilket vi har tagit hänsyn till och hallarna vi är i rymmer fler än vad vi är per tillfälle. Det kan bli så att man får vänta ett tag innan man kommer in i omklädningsrummen då samma regler gäller där.

Alla gymnaster får vänta utanför till vi ledare öppnar dörren vilket är ca 16.50. Då slussas alla gymnaster in, hänger av sig ytterkläder och tvättar händer. Ledare kommer att hjälpa till. Alla vuxna får snällt vänta utanför hallen.

När vi sedan har avslutat träningen så skall alla gymnaster hämtas upp vid dörren utanför hallen.

Vi ber er respektera dessa regler och informera gärna barnen redan nu så det inte blir något nytt för dem!

Vi och ni följer naturligtvis våra regler kring Covid-19 och om ni följer denna länk så kan ni läsa dem igen https://enkopingsskgf.sportadmin.se/nyheter/?ID=143625&NID=715909

En avi med anmälning och betalning kommer skickas ut separat till er, innan veckan är slut.

Vet ni om att ni blir sena till ett träningstillfälle så meddela oss detta innan 17.00 varje tisdag, Det går då bra att skicka ett sms till Hanna, 070-6499904.

Vi ser fram emot en härlig vårtermin med massor av gymnastik. Vår tanke är alltid att barnen ska få en allsidig och varierande träning av de motoriska färdigheterna - och allt på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är målet!

Viktig information till alla barn och föräldrar:

För att ingen ska komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen har föreningen ett antal regler. Prata med ditt barn om vikten av de här sakerna så att hen får en förståelse för vad de innebär.

·       Långt hår ska vara uppsatt.

·       Vi använder inte smycken som halsband, armband, ringar och örhängen på träningen.

·       Barnen ska bära sockiplast/mockasiner eller vara barfota.

·       Du behöver inte sjukanmäla ditt barn vid enstaka tillfällen. Kommer barnet vara borta mer än tre veckor i rad måste du meddela det till huvudledaren så att barnet behåller sin plats i gruppen.

·       Om ditt barn inte vill fortsätta med gymnastiken vill vi att du meddelar detta så snart som möjligt så att de barn som står i kö får möjligheten att vara med istället. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor! Du får även gärna höra av dig om det är något speciellt vi behöver veta om ditt barn - om det t ex finns allergier eller andra saker som det kan vara viktigt att vi känner till. Huvudledare Hanna Hoff nås på mail hanna_hoff88@hotmail.com.

Återigen - varmt välkomna!

Terminsstart 20212021-01-28 15:32