Avslutning/ träning med förälder 2/12
2021-11-25 06:37

Ikväll torsdag kör vi näst sista träningen på parkouren för barn födda 2012-2015.

Eftersom det inte blir ett stort luciafirande i år med hela föreningen vill vi bjuda in en eller om man har möjlighet två föräldrar/ vårdnadshavare att vara med under sista träningspasset. Detta är alltså inte en uppvisning, utan tanken är att ni är med och är aktiva under den timme vi tränar för att se vilka saker vi övar på. Barnen är verkligen jätteduktiga!

Alla ska vara ombytta, dragkedjor och gympaskor kan ha sönder våra redskap, så kör barfota och med mjuka sköna kläder.

Hojta till om ni har några frågor!

Ledarna via Lisa Edenqvist
Tfn 072-991 99 00