Välkommen till Ninjagruppen
2021-09-08 06:05

På torsdag den 9/9 är det äntligen dags! 😊 Här kommer information som vi ber dig att ta del av.

Föreningens regler under Covid-19 gäller fortfarande. Läs dem här: https://enkopingsskgf.sportadmin.se/nyheter/?ID=143625&NID=715909

Påminn gärna ditt barn om att om vi skulle behöva utrymma hallen, är återsamlingplatsen på gräsmattan mellan Enahallen och Munksundsskolan.

Logga in på hemsidan och ändra ditt barns kontaktuppgifter, om de ändras under terminen. Om något skulle hända, är det förstås av yttersta vikt att vi kan få tag på dig som vårdnadshavare. (Det finns plats för två kontaktpersoner i medlemsregistret, så är ni två vårdnadshavare, lägg gärna in bådas uppgifter.)

Parkering sker även i år vid Enavallen då området kring Munksundsskolan och Enahallen är bilfritt – vi ber alla att respektera detta då det kommer att röra sig många gymnaster utanför hallen i samband träningsstart och -slut.

Kom ihåg att ta med påfylld vattenflaska till träningarna och att ta av alla smycken. Träningskläder får inte får ha dragkedjor, då dessa kan skada föreningens redskap. Långt hår ska vara uppsatt, gympaskor eller kläder med luva används inte vid inomhusträning.

Vi kommer att använda oss av omklädningsrummet närmast skolan, där ledare kommer att släppa in några gymnaster i taget för att undvika trängsel.

Gällande frånvaro: om din gymnast blir sen, eller inte kommer alls, uppskattar vi att få veta det – skicka ett SMS till Lisa på nr 072-9919900.

Föreningen publicerar ibland bilder på hemsidan och på sociala medier. Om din gymnast INTE får synas på dessa medier, vänligen meddela Lisa via SMS, se nummer ovan.

Om det är något särskilt vi behöver veta om din gymnast, ber vi dig att kontakta Lisa via SMS, se nummer ovan Likaså om du har frågor och/eller funderingar av något slag.

Varmt välkomna imorgon torsdag!

Alla ledare gm Lisa