Välkomna till första träningen med Ninjagruppen
2021-08-28 06:48

Välkommen till Ninjagruppen den 9 september.

Välkomna till Enköpings SK Gymnastikförenings gymnastikgrupp för barn födda 2012-2015.
Vi tränar i Enahallen på torsdagar kl.17.00-18:00.
Terminsstart är vecka 36, den 9 september.

Lämning och hämtning sker utanför hallen i omklädningsrummet närmast Munksundsskolan. Vi ledare kommer att möta upp barnen i dörren, detta kommer att ske ca 10 minuter innan träningen startar. Ingen gymnast släpps in i hallen innan dess och anhöriga släpps inte in i hallen alls.

Vi kommer att släppa in några barn i taget, för att slippa trängsel i omklädningsrummen. Barnen ska vara ombytta och redo för träning – dvs ha hår uppsatt och smycken avtagna. Örhängen som ej kan tas ur ska tejpas hemma av vårdnadshavare.

Vi kommer efter träningen, släppa iväg barnen i omgångar, även det för att minska trängseln i omklädningsrummen. Några kan därför komma ut utanför hallen strax innan vi slutar och några strax efter.

Vet man att man kommer sent en träning, vänligen meddela det till ledare Lisa Edenqvist via SMS; 072-991 99 00.

Du behöver inte sjukanmäla barnet vid enstaka tillfällen. Kommer barnet vara borta mer än tre veckor i rad måste du meddela det till huvudledaren så att barnet behåller sin plats i gruppen. Om barnet inte vill fortsätta med gymnastiken vill vi att du meddelar detta så snart som möjligt så att de barn som står i kö får möjligheten att vara med istället. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen.

För att ingen ska komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen har föreningen ett antal regler. Informera barnen om dessa regler innan ni kommer till hallen så de är väl förberedda när de kommer till träningen.

• Vi använder inte klockor och smycken som halsband, armband, ringar och örhängen på träningen. Örhängen kan tejpas hemma innan träning.
  • Barnen ska vara barfota. Våra redskap förstörs av skor eller sockiplast.

Vi har en hemsida och Facebooksida där vi ibland publicerar bilder. Om det är något barn som INTE får synas på bild måste ni meddela det till huvudledaren.

Du får även gärna höra av dig om det är något speciellt vi behöver veta om ditt barn - om det t ex finns allergier eller andra saker som det kan vara viktigt att vi känner till.

Vi ser fram emot en härlig hösttermin med massor av gymnastik. Vår plan är alltid att barnen ska få en allsidig och varierande träning av de motoriska färdigheterna - och allt på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är målet!

Hälsningar alla ledare genom huvudledare Lisa Edenqvist, tfn 072-991 99 00.

PS Logga gärna in i vår medlemsapp SportAdmin och kontrollera uppgifterna på ditt barn. Det är viktigt att all info stämmer om vi skulle behöva nå dig. Om ni är två vårdnadshavare - lägg gärna in bådas uppgifter. DS