Parkour hösten 2020
2020-08-27 17:41
Välkomna till Enköpings SK Gymnastikförening Parkourgrupp för barn födda 2010 och tidigare!
Vi kommer att hålla till i Enahallen, ingång i den första dörren.
Vi tränar på tisdagar 18.00-19.30.
Terminsstart är v 36, det vill säga 1 september.

Vi har vidtagit vissa åtgärder när det kommer till Covid-19.
Alla gymnaster får vänta utanför till vi ledare öppnar dörren vilket är ca 17.50. Då går alla in, hänger av sig ytterkläder och tvättar händer. Ledare kommer att hjälpa till. Alla vuxna får snällt vänta utanför hallen.
När vi sedan har avslutat träningen så hämtas man upp vid dörren utanför hallen.
Vi ber er respektera dessa regler och informera gärna om detta redan nu så det inte blir något nytt för dem!

Vi ser fram emot en härlig hösttermin med massor av gymnastik. Vår tanke är alltid att barnen ska få en allsidig och varierande träning av de motoriska färdigheterna - och allt på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är målet!

Viktig information till alla:

För att ingen ska komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen har föreningen ett antal regler. Prata med ditt barn om vikten av de här sakerna så att hen får en förståelse för vad de innebär.

• Vi använder inte smycken som halsband, armband, ringar och örhängen på träningen.
  • Deltagaren är barfota men man kan ha med sig inneskor.
  • Du behöver inte sjukanmäla ditt barn vid enstaka tillfällen. Kommer barnet vara borta mer än tre veckor i rad måste du meddela det till huvudledaren så att barnet behåller sin plats i gruppen.
  • Om ditt barn inte vill fortsätta med gymnastiken vill vi att du meddelar detta så snart som möjligt så att de barn som står i kö får möjligheten att vara med istället. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor! Du får även gärna höra av dig om det är något speciellt vi behöver veta om deltagaren - om det t ex finns allergier eller andra saker som det kan vara viktigt att vi känner till. Parkouransvarig Hannah nås på mail ejnersten@hotmail.com.

Här kan ni läsa mer om hur vi hanterar Covid-19 https://enkopingsskgf.sportadmin.se/nyheter/?ID=143626&NID=715909

Återigen - varmt välkomna!

Härlig sommar!2021-05-14 11:06
Vårterminen 20212021-01-29 08:07