Bas
Vårterminen 2021
2021-02-01 21:33

Välkomna till Enköpings SK Gymnastikförening  och basgymnastik för barn födda 2013/14!

Vi kommer att hålla till i Bergvretenhallens främre del på onsdagar 17.30-18.20.

Terminsstart för våren är v.6, det vill säga 10 februari. Sista träningstillfället kommer att vara onsdagen den 12 maj.

Anmälan och betalning sker innan första träningen via den länk som ni fått i ett annat mejl.

Vi och ni följer naturligtvis våra regler kring Covid-19, vi ber er läsa dem innan första träningen,

Vi kommer att ha samma förhållningsregler som vi hade i höstas vilket innebär att:

• Ni måste vänta utanför tills vi ledare kommer och öppnar ytterdörren kl 17:30.
  • Gymnasterna släpps in i omklädningsrummen där de får hänga av sig ytterkläder och tvätta händerna innan vi går in i hallen.
  • Gymnasterna ska vara ombytta och redo för träning när de kommer till hallen.
  • Efter träningen följer vi med gymnasterna till omklädningsrummen, tvättar händerna och ser till så att de får sina ytterkläder med sig innan vi lämnar över till er anhöriga som väntar utanför.
  • Kom i tid. Om ni skulle bli sena så meddela Jenny det på tfn 0706222536, så kan vi komma och ta emot era barn vid ytterdörren.

Informera era barn om dessa förhållningsregler hemma så de är förberedda när de kommer till första träningstillfället.

För att ingen ska komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen har föreningen ett antal regler. Prata med era barn om vikten av de här sakerna så att hen får en förståelse för vad de innebär.

• Vi använder inte smycken som halsband, armband, ringar och örhängen på träningen.
  • Du behöver inte sjukanmäla ditt barn vid enstaka tillfällen. Kommer barnet vara borta mer än tre veckor i rad måste du meddela det till huvudledaren så att barnet behåller sin plats i gruppen.
  • Om ditt barn inte vill fortsätta med gymnastiken vill vi att du meddelar detta så snart som möjligt så att de barn som står i kö får möjligheten att vara med istället. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen.

Vi ser fram emot en härlig vårtermin med massor av gymnastik. Vår tanke är alltid att barnen ska få en allsidig och varierande träning av de motoriska färdigheterna - och allt på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är målet!

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor! Du får även gärna höra av dig om det är något speciellt vi behöver veta om ditt barn - om det t ex finns allergier eller andra saker som det kan vara viktigt att vi känner till. Huvudledare Jenny Englund nås på mail jennye1983@hotmail.com

Varmt välkomna! Vi ses den 10 februari!

Med vänliga hälsningar,

Ledarna genom Jenny