Bas
Välkomna
2019-08-25 12:02

Välkomna till Enköpings SK Gymnastikförening och basgymnastik för barn födda 2012/2103! Vi kommer att hålla till i Bergvretenhallen i den del som ligger närmast parkeringen och vi tränar på onsdagkvällar kl 17.30-18.30. Terminsstart är vecka 36, det vill säga 4 september.

Vi ser fram emot en härlig hösttermin med massor av gymnastik. Vår tanke är alltid att barnen ska få en allsidig och varierande träning av de motoriska färdigheterna - och allt på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är målet!

Nedan följer några viktiga datum under höstterminen:

• Terminen startar vecka 36, onsdagen den 4/9.

• Sista träningen för terminen är den 27/11.

• Genrep inför Luciauppvisningen är onsdagen 4/12.

• Luciauppvisningen är onsdagen 11/12 på Idrottshuset.

För att ingen ska komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen har föreningen ett antal regler. Prata med din gymnast om vikten av de här sakerna så att hen får en förståelse för vad de innebär.

• Vi använder inte smycken som halsband, armband, ringar och örhängen på träningen.

• Barnen ska bära sockiplast/mockasiner eller vara barfota. Inga hårda gympaskor!

• Vi springer inte runt i salen innan träningen börjar och använder inte redskapen innan träningen har börjat.

• Vi har märkt att barnen har lättare att koncentrera sig på gympan och ljudnivån blir lägre om föräldrar och syskon inte är i hallen under passet. Efteråt tar vi tacksamt emot hjälp att ställa i ordning hallen.

• Du behöver inte sjukanmäla ditt barn vid enstaka tillfällen. Kommer barnet vara borta mer än tre veckor i rad måste du meddela det till en av huvudledarna så att barnet behåller sin plats i gruppen.

• Om ditt barn inte vill fortsätta med gymnastiken vill vi att du meddelar detta så snart som möjligt så att de barn som står i kö får möjligheten att vara med istället. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen.

För att undvika olyckor och så att våra ledare kan ställa i ordning hallen ber vi alla föräldrar och barn att vänta i omklädningsrummet som ligger till höger när ni kommer in. När träningen börjar kommer en ledare och hämtar gymnasterna, när träningen sedan är slut följer en ledare med barnen ut i omklädningsrummet igen. Vi ber alla föräldrar och syskon respektera att vi endast är ledare och gymnaster i hallen.

Du måste inte, enligt föreningens regler ovan, sjukanmäla ditt barn, eller anmäla annan frånvaro, men det är till stor hjälp för oss om du ändå gör det. Detta för att vi ska kunna planera gymnastiktillfällena på bästa möjliga sätt.

Våra träningstillfällen måste vara äppelfria då vi har luftburen allergi mot just äpplen i vår grupp. Så vänligen tänk på detta och ta inte med äpplen.

Logga gärna in och kontrollera uppgifterna på ditt barn. På ett par barn i gruppen finns det inga telefonnummer till vårdnadshavare inlagda. Detta är viktigt om vi skulle behöva nå dig. (Om ni är två vårdnadshavare - lägg gärna in bådas uppgifter.)

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor! Du får även gärna höra av dig om det är något speciellt vi behöver veta om ditt barn - om det t ex finns allergier eller andra saker som det kan vara viktigt att vi känner till.

Vi är två stycken som delar på huvudledaransvaret: Jenny Ahlström (070-3428593, jenny.ahlstrom@telia.com) och Malin Ståhl (070-3146858, malin_0925@hotmail.com).

Återigen - varmt välkomna! Vi ses 4 september! Kod till dörren kommer i separat utskick. Kom gärna ihåg vattenflaska till din gymnast.

Vänliga hälsningar
Alexandra Johansson, Clara Pettersson, Jenny Ahlström, Jenny Widmark, Sandra Hägg, Johan Hägg, Therese Holgersson, Päivikki Kahakorpi och Malin Ståhl

Träning nr två2019-09-10 21:28
Välkomna2019-08-25 12:02