Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vårterminen 19
2019-01-09 12:58

Hej!

Välkomna tillbaka efter jullovet till Enköpings SK Gymnastikförening barngymnastik för barn födda 2013/14! Vi kommer som vanligt att hålla till i Bergvretshallens bortre delen. Terminsstart är v 3, det vill säga 16 januari. 
Vi ser fram emot en härlig vårtermin med massor av gymnastik. Vår tanke är alltid att barnen ska få en allsidig och varierande träning av de motoriska färdigheterna - och allt på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är målet! 


För att ingen ska komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen har föreningen ett antal regler. Prata med ditt barn om vikten av de här sakerna så att hen får en förståelse för vad de innebär.

  • Långt hår ska vara uppsatt.
  • Vi använder inte smycken som halsband, armband, ringar och örhängen på träningen.
  • Barnen ska bära sockiplast/mockasiner eller vara barfota.
  • Vi har märkt att barnen har lättare att koncentrera sig på gympan och ljudnivån blir lägre om föräldrar och syskon inte är i hallen under passet.
  • Du behöver inte sjukanmäla ditt barn vid enstaka tillfällen. Kommer barnet vara borta mer än tre veckor i rad måste du meddela det till huvudledaren så att barnet behåller sin plats i gruppen.
  • Om ditt barn inte vill fortsätta med gymnastiken vill vi att du meddelar detta så snart som möjligt så att de barn som står i kö får möjligheten att vara med istället. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen.


Tveka inte att höra av dig om du har några frågor! Du får även gärna höra av dig om det är något speciellt vi behöver veta om ditt barn - om det t ex finns allergier eller andra saker som det kan vara viktigt att vi känner till. Huvudledare Maria nås på Mail sjostrandmaria@hotmail.com


Återigen - varmt välkomna! Vi ses 16 januari!

Vänliga hälsningar


PS Logga gärna in och kontrollera uppgifterna på ditt barn. Det är viktigt att all info stämmer om vi skulle behöva nå dig. Om ni är två vårdnadshavare - lägg gärna in bådas uppgifter. DS


Nyhetsarkiv
Vårterminen 192019-01-09 12:58
Lucia 2018 samling2018-12-02 11:37
Lucia 20182018-11-07 18:29
Hösten2018-10-16 10:03