SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Enköpings SK Gymnastikförening
Gymnastik & Parkour
Barngymnastik
Välkomna på gymnastik 8 februari!
2021-01-31 13:19
Äntligen kan vi starta upp gymnastiken igen! Måndagen 8 februari är ni välkomna att träna med oss i Bergvretshallen kl 17.00-17.50, vi tränar i den bortre delen av hallen. 

Givetvis förhåller vi oss till de riktlinjer som finns gällande covid-19. Precis som i höstas kommer ni både lämna och hämta era barn utanför hallen där ni möts av en ledare som släpper in några barn i taget. Nytt för oss som förening är att det finns ett maxantal per hall, då varje deltagare skall ha 10 kvm yta var, detta gäller även i omklädningsrummen. Detta har vi tagit hänsyn till då varje hall rymmer fler än vad vi är per tillfälle samt att vi kommer släppa in ett begränsat antal barn i taget, så väntetiden ute kan bli något längre än tidigare. 
Som tidigare är det viktigt att ni stannar hemma vid minsta symptom och är noggranna med handtvätt. Vi arbetar för att hålla avstånd mellan varandra, det gäller såväl ledare som deltagare. 

Vi ser fram emot att starta upp gymnastiken igen!

Hälsningar Ledarna, genom Gabrielle Danielsson

Nyhetsarkiv
Hej och välkomna! 2020-08-30 09:45