Parkour
Välkommen på parkourträning!
2019-09-01 18:38

Välkomna till Enköpings SK Gymnastikförening och parkourträning för barn födda 2009 och tidigare! Vi tränar i Enahallen på tisdagar 17.00-18.15.

Enahallen ligger på gamla grusplanen på Enavallen. Denna hall ligger i en bilfri zon, så enklast är att ta sig dit är med cykel eller så får ni parkera vid Enavallen och gå på gångbanan längs med gröna planket.

Ännu är inte allt klart med koder till hallen så vi alla får hjälpas åt att öppna till varandra. Dörrarna håller vi stängda då alla lämnar sina kläder i omklädningsrummen.

Det finns fyra omklädningsrum och vår grupp ska vara i omklädningsrum nummer 3.

Första träningen är den 3 september.

Några saker att tänka på:

• Barnen ska vara ombytta till träningskläder.
  • Vi har märkt att barnen har lättare att koncentrera sig på träningen och ljudnivån blir lägre om föräldrar och syskon inte är i hallen under passet. Så vi jobbar mot målet att ni kan lämna ert barn hos oss i hallen.
  • Du behöver inte sjukanmäla ditt barn vid enstaka tillfällen. Kommer barnet vara borta mer än tre veckor i rad måste du meddela det till huvudledaren så att barnet behåller sin plats i gruppen.
  • Om ditt barn inte vill fortsätta med parkouren vill vi att du meddelar detta så snart som möjligt så att de barn som står i kö får möjligheten att vara med istället. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen.

Om du har några frågor kontakta Åsa Österman på telefon 076-808 66 88.

Vi ser fram emot att få träna parkour ihop med era barn.

Hälsningar ledarna