Trupp Lila

Trupp Lila är en trupp-grupp som består av drygt 20 tjejer i åldern 9-10år. Vi tränar två gånger i veckan på Idrottshuset i Enköping.

Tränare för Trupp Lila är Ann Ulmstedt, Anna Balksjö, Ebba Bigelius, Emilie Andersson, Fanny Åhlin, Fideli Beckeld, Maria Krantz och Sofia Krantz.

Våra träningstider:

Måndagar 17:30-18:45

Onsdagar 17:00-18:30

Kontaktpersoner:

Träningsfrågor: Ann Ulmstedt (ann_ulmstedt@yahoo.com)

Administrativa frågor: Anna Balksjö (anna.balksjo@strukturprojekt.se)

Bilder från vår dag i Bellevue-hallen
2018-02-13 07:05
Nu finns bilder från vår träningsdag i Västerås upplagda i Bildgalleriet!

Träningsläger halvdag Västerås
2018-01-10 10:59

Hej föräldrar!

Vi har nu planerat för vårt träningsläger i Västerås den 10 februari.

Vi har bokat Bellevue hallen under förmiddagen. Dagen kommer bestå av gympa och teamövningar. Och vi avslutar dagen med en gemensam lunch (medhavd matsäck).

En separat kallelse kommer skickas ut där ni anmäler och betalar.

Att ta med:

• Gympakläder
  • Vattenflaska
  • Frukt
  • Lunch

08:50                Samling i entrén Bellevuehallen

09:00                Gruppövning

10:00 – 12:00  Gympa i hallen

12:00-13:00    Vi samlas och äter medhavd matsäck

13:00                Barnen hämtas i entrén

Plats:                Bellevuehallen i Västerås. http://www.bellevue.se/game.php?sport=5

Vi hoppas att få se många av TL’s tjejer i Västerås!

/Ann, Anna, Ebba, Emilie, Fanny, Fideli, Maria och Sofia

Overallprovning, facebookgrupp mm
2018-01-10 10:57

Hej alla!

Här kommer lite info:

Det har skapats en facebook-grupp för Trupp Lila där ni föräldrar kan nå varandra för t ex samåkningar. Gruppen heter ”ESK GF Trupp Lila” och Malin Ståhl är gruppens administratör.

Overall-provning är bokad för de som inte har köpt overall eller för de som vuxit ur; 31 januari och 1 februari på idrottshuset i ett av omklädningsrummen.

Genrep inför våruppvisningen kommer vara den 17 mars på förmiddagen.

/Tränarna Trupp Lila

God fortsättning och Hej Vårtermin!
2018-01-03 07:40

Hej alla Trupp Lila gymnaster!

Snart drar vi igång en ny termin med rolig gymnastik för vår härliga Trupp Lila!

Vi ses i C-hallen onsdagen den 10 januari kl 17:00.

Träningstiderna är samma som förra året, dvs måndagar 17:30-18:45 och onsdagar 17:00-18:30.

Några datum att redan nu skriva upp i kalendern:

Mån 22 januari kommer Ted och tränar med oss.

10 februari har vi gymnastikläger i Västerås. Vi återkommer om tider, packlista mm.

Sportlovet v8 har vi inga träningar.

Mån 26 februari kommer Ted och tränar med oss.

Påsklovet v14 har vi inga träningar.

11 april är det våruppvisning. (Vi återkommer om datum för genrep).

30 april har vi ingen träning.

Vi planerar att åka på en tävling under våren och letar just nu lämplig tävling. Vi återkommer så snart det är bestämt.

Overall-provning kommer det bli i början av terminen. Mer information om det kommer.

Några frågor som kommit upp från er föräldrar:

-         Kan vi föräldrar nå varandra via en kontaktlista? Några av truppernas föräldrar har startat en Facebook-grupp där de har kontakt med varandra om t ex borttappade träningsjackor, samåkning mm.

-         Kommer ni kalla till något ”föräldramöte”? Nej, men ni kan alltid komma fram till oss i hallen om ni undrar något eller maila oss. Kontaktuppgifter finns på föreningens hemsida.

-         Finns det ett instagramkonto för Trupp Lila? Ja, vi har registrerat ett konto för framtiden, men vi har inte börjat använda det ännu. Foton på tjejerna från träningar och tävlingar finns på föreningens hemsida. Kolla på Truppgymnastik/Trupp Lila/Bildgalleri

Maria Krantz kommer göra ett uppehåll i tränarrollen då hon väntar barn i mars. Sofia och Emelie kommer trappa ner något på tränarengagemanget i Lila då de har många andra ansvarsområden i föreningen. Men de kommer finnas på plats då och då.

Vi ser fram emot en rolig termin med Lila-tjejer!

/Ann, Anna, Ebba, Emelie, Fanny, Fideli, Maria och Sofia

Lucia, Genrep mm
2017-11-21 06:11

Hej,

Vilken insats tjejerna gjorde i helgen! Vi hoppas ni kan se hur mycket de alla har utvecklats på sistone! Hela tävlingen genomförde de med bravur – och roligt hade vi!

Men nu är det dags att ladda om inför lucia:

Genrep Ons 29 november:

Samling: 16:45 i C-hallen. Håll utkik efter Trupp Lila tränarna!

Genrep: 17:00-18:30

Klädsel: Träningskläder

Luciashow Ons 6 december:

Samling: 17:15. Lämna era tjejer i C-hallen nykissade. Det finns inte tid för att äta något så se till att de har energi så det klarar sig till efter 19:00.

Show: 18:00 – 19:00 Entre Vuxna: 20 kr. Barnen hämtas på samma plats där ni lämnade dem i C-hallen. Meddela en av oss tränare när ni lämnar/hämtar så vi kan bocka av.

Klädsel: Vitt linne/Vit kortärmad tröja, Vita leggings/byxor, rött (tunt) band runt midjan.

Batteriljus märkt med namn.

Träningar:

På måndag, den 27 nov har vi åter igen gästtränaren Ted Branteryd på besök. Då förlänger vi träningen till 19:00.

Vår sista ordinarie träning innan jul är måndag 11 december.

Missa inte att titta på bilder från helgen. Länken är: http://enkopingsskgf.sportadmin.se/galleri/?ID=157427

Flera fina bilder på Lila-tjejerna finns även på förstasidan på vår hemsida och på Facebook!

/Tränarna Trupp Lila