Barn födda 12/13 Mån Bergvreten
I gruppen välkomnar vi barn födda 2012 och 2013. Vi tränar bortre delen av Bergvretenhallen på måndagar kl 17.00 - 17.50.

Ledare är Gabrielle Daniellson, Anne-Marie Wolff, Ella, Berglin, Hedvig Westerberg, Ronja Sundell, William Bergman och Hannah Ejnersten

Se mer om vad barngymnastik innebär under fliken Barngymnastik.
Välkomna.
2017-08-28 20:31

Välkomna till Enköpings SK Gymnastikförening och barngymnastik för barn födda 2012/2013! Vi kommer att hålla till i Bergvretshallens bortre del och tränar på måndagar 17.00-17.50. Terminsstart är v 36, det vill säga 4 september.
Vi ser fram emot en härlig hösttermin med massor av gymnastik. Vår tanke är alltid att barnen ska få en allsidig och varierande träning av de motoriska färdigheterna - och allt på ett lekfullt och roligt sätt. Rörelseglädje är målet!

För att ingen ska komma till skada och för att vi ska få ut så mycket som möjligt av träningen har föreningen ett antal regler. Prata med ditt barn om vikten av de här sakerna så att hen får en förståelse för vad de innebär.

• Vi använder inte smycken som halsband, armband, ringar och örhängen på träningen.
  • Vi springer inte runt i salen innan träningen börjar och använder inte redskapen innan träningen har börjat.
  • Vi har märkt att barnen har lättare att koncentrera sig på gympan och ljudnivån blir lägre om föräldrar och syskon inte är i hallen under passet. Efteråt tar vi tacksamt emot hjälp att ställa i ordning hallen.
  • Du behöver inte sjukanmäla ditt barn vid enstaka tillfällen. Kommer barnet vara borta mer än tre veckor i rad måste du meddela det till huvudledaren så att barnet behåller sin plats i gruppen.
  • Om ditt barn inte vill fortsätta med gymnastiken vill vi att du meddelar detta så snart som möjligt så att de barn som står i kö får möjligheten att vara med istället. Har man inte meddelat frånvaro stryks platsen automatiskt efter tre frånvarotillfällen.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor! Du får även gärna höra av dig om det är något speciellt vi behöver veta om ditt barn - om det t ex finns allergier eller andra saker som det kan vara viktigt att vi känner till. Huvudledare Hannah nås på mail ejnersten@hotmail.com eller Gabrielle gabrielle.olofsson@hotmail.com

Återigen - varmt välkomna! Vi ses 6 september!

Hedvig, Ronja, William, Anne-Marie, Gabrielle och Hannah