Trupp Grön
I trupp Grön tränar och tävlar 20 härliga tjejer tillsammans. Gymnasterna är födda 2004-2005 och tävlar på RT2-nivå. Vi tränar 3 gånger i veckan:
Måndagar 18.45-21, Idrotthuset
Torsdagar 18-20, Idrotthuset
Söndagar 16.30-18, Korsängsskolan

Tränare är Louise, Linnea, Petra, Natalie och Linn.

Om ni vill se mer från våra träningar och tävlingar så följ oss på instagram: eskgf_truppgron
Höstterminen
2017-08-07 13:54
Snart drar gymnastiken igång igen och det är dags att anmäla sig.
Anmälan gör ni på vår hemsida under medlemskap. Där loggar ni in med er mailadress (har ni fler barn, tänk på att ha rätt i kryssad). Alla tidigare gymnaster i truppen har en garanterad plats om ni anmäler er innan 14/8, annars går platserna vidare till de på kö.

Vi har första träningen torsdag 24/8. Mer info om tider osv. kommer snart.

Hälsningar tränarna trupp Grön.
Sommarträning
2017-05-29 09:50

Alla i trupp Rosa, Vit, Blå, Grön och Svart är inbjudna till sommarträningar på måndagar (5/6, 12/6, 19/6, 26/6 och 3/7) i C-hallen kl. 18-20. Under dessa träningstillfällen så kommer vi alla att träna tillsammans och köra roliga pass.

Om ni vill förlänga gymnastikterminen så anmäler ni er via hemsidan. Där loggar ni in er under medlemskap med er mailadress (se till så att gymnastens namn är markerad) och så ligger gruppen under Trupp och heter "sommarträning 2017". Sommarträningen kostar 200 kr.

Har ni några funderingar så prata gärna med respektive huvudledare, och vid hjälp vid anmälnings frågor så kan ni maila ejnersten@hotmail.com

Sommaravslut
2017-05-24 12:25

Nu längtar vi till tävlingen på lördag! Om det är några som inte har möjlighet att åka med och kolla kommer tävlingen livestreamas på Youtube så man kan se hemifrån:

Våra tider ser ni i det tidigare inlägget här på hemsidan.

På måndag, 29/5, kör vi terminens sista träning och lite avslutning. Vi har inte hunnit planera någon "riktig" avslutning utan vi hör i så fall av oss om det blir något kul i sommar eller när höstterminen närmar sig.

För dom som vill vara med på sommarträningarna, glöm inte anmäla!

Vi ses på lördag!

/Lollo, Erika, Natalie, Petra, Linnea och Linn

Extraträning och tävlingsinfo
2017-05-12 10:26

Det närmar sig tävling och eftersom Idrottshuset är stängt torsdagen 25 maj så tränar vi istället onsdag 24 maj 18.30-20.30! Ta med svarta leggins till den träningen

Tiderna som gäller för tävlingen 27 maj är:

Åker från Idrottshuset kl 13.15 (till Vikingahallen Märsta)
Förträning från kl 14.55
Tävlingsstart kl 15.45 (Vi har startnummer 4, 15 och 23)

Prisutdelning ca kl 17.30

Ät gärna en ordentlig lunch innan men ta med matsäck för att fylla med på energi. Ta även med svarta leggins, snoddar och hårspännen, ESK-overallen och tåskor.

Hör av er om gymnasten behöver skjuts dit/hem!

(Trupp Svart tävlar även den här dagen på samma ställe men i klassen över, deras klass börjar 11.45 om någon är sugen på att åka tidigare och titta på).

Info till Katrineholm
2017-03-07 07:40

Välkomna på Truppläger till Katrineholm.

Trupp Svart och trupp Grön 24-25/3 samling kl 16,00 Idrottshuset fredag, hemma ca 19,00 lördag.

Träningen kommer att ske i en specialhall för truppgymnastik.
Vi har bokat Olssons vandrarhem för övernattning och där kommer vi även att äta mat.
Den totala kostanden för detta läger är 750kr.

Vi är i behov av hjälp av lägerföräldrar under lördagen!
I detta jobb ingår kökstjänst, tex förberedelse av lunch, servering, disk och handling av mat mm. Hör av er till Ann-Sofie Ytterbom om ni har möjlighet att ställa upp: ytterbom@telia.com

För att gå in och boka er för lägret, går ni in via vår hemsida www.enkopingsgymnastik.se Därefter går ni till medlemskap. Och så väljer ni gymnastens namn och under Truppgymnastik så ska ni anmäla er till lägret! Har ni några frågor ang. bokning så kontakta vår föreningsmail: enkopingsgymnastik@gmail.com

Sista anmälningsdag 12/3.

Ni som kan köra till och från Katrineholm hör av er till er huvudledare och berätta då även hur många platser ni har i bilen, hör också av er om er gymnast behöver skjuts! Kontakta även huvudledaren om ni har någon allergi, eller nått annat vi bör veta.

Hälsningar Lägergruppen

Kommande tävlingar